Myjava: Brutálna vražda v obci Poriadie aj s vyjadrením polície

Myjava: Brutálna vražda v obci Poriadie aj s vyjadrením polície

Vražda v obci Poriadie Vražda v obci Poriadie foto: zdroj: FB - Polícia SR

Trenčianski kriminalisti vyšetrujú brutálnu vraždu, ktorá sa stala v obci Poriadie v myjavskom okrese. Muž zlynčoval suseda v sobotu večer 10. 8. 2019 v časti Jastrabinec.

VIDEO TV JOJ / Pavol Čertík

VIDEO: www.noviny.sk / TV JOJ

Brutálna vražda na Myjavsku

"K mimoriadne brutálnemu zločinu došlo počas uplynulého víkendu, v sobotu podvečer v obci Poriadie (okr. Myjava). Podľa doterajších zistení, 35-ročný Štefan mal prísť slušne upozorniť 65-ročného Jána z Myjavy, ktorý bol zjavne pod vplyvom alkoholu, aby stíšil hlasno hrajúcu hudbu. Ten však na mladého muža pravdepodobne v blízkosti prístrešku zaútočil oceľovou rúrou a opakovane ho mal udierať do oblasti hlavy." Informuje Polícia Slovenskej republiky na svojej oficiálnej FB stránke.

V dôsledku úderov utrpel Štefan poranenie hlavy. Následne mal agresívny dôchodca priviazať nohy zraneného muža o svoje vozidlo.

Foto: zdroj noviny.sk

V ďalšom konaní sa mu pokúšala zabrániť kamarátka zraneného muža spolu s ďalším susedom. Ale agresívny muž začal ohrozovať aj ich kovovou mačetou. Tí, keď sa im podarilo ujsť privolali políciu.

Medzitým však mal 65-ročný Ján jazdiť s vozidlom asi kilometer po lesnej ceste, pričom počas celej doby mal za autom upínacím popruhom pripevnené Štefanove telo. Potom mal s vozidlom zastaviť a uvoľniť popruh, za ktorý ťahal Štefanove telo. Telo nebohého mal odhodiť v močarine a z miesta odísť.

Foto: zdroj noviny.sk

Krajský policajný vyšetrovateľ z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinil 65-ročného Jána. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bude spracovaný podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby.

Policajti, na základe príkazu Okresného súdu v Trenčíne vykonali domovú prehliadku u obvineného, pri ktorej našli a následne v zmysle zákona zaistili nelegálne držané zbrane.

Aj v tejto veci vyšetrovateľ KR PZ v Trenčíne začal trestné stíhanie, a to za zločin nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami. Za obzvlášť závažný zločin vraždy hrozí Jánovi trest odňatia slobody na 15-20 rokov.

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on štvrtok, 15 august 2019 13:48

Myjava - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Myjava - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.