Malacky: Havkáči sa sťahujú do novej karanténnej stanice

Malacky: Havkáči sa sťahujú do novej karanténnej stanice

Malacky: Havkáči sa sťahujú do novej karanténnej stanice Fotky: FB JŘ

Psíci z Hlbokej sa sťahujú do novo postavenej karanténnej stanice v kľudnom zelenom prostredí za obytnou zónou na Stupavskej ulici v Malackách. Informuje o tom na FB primátor mesta Malacky Juraj Říha.

Nájdu si tu komplet nové zázemie, výbehy, koterce a aj búdy.Časť stanice je už kolaudovaná ako útulok, preto môže pomáhať venčiť aj laická verejnosť. Mentorky projektu boli Bačová a Gabriela Bedard z mestského úradu.

"Nebudem sa sťažovať, aké všetky polená sme mali hádzané pod nohy za ten čas. A namiesto drahého predaja pozemkov sme ich vybavili a venovali psíkom. Dovoľte mi však moje osobné ospravedlnenie, že to trvalo tak dlho. Dotiahol som sľub, ktorý sa mi nepodaril zrealizovať na sklonku svojho prvého volebného obdobia. Viem, že pre každého je tou najdôležitejšou jeho priorita, hoci ich máme desiatky" spresnil Říha.

"Nech teda nová stanica poslúži a prajem jej, aby bola využívaná čo najmenej. Pretože psíkom by bolo beztak najlepšie v rodinnom prostredí, ale to im môžete zabezpečiť priatelia už len vy a vaši známi, ktorí by hľadali nového člena rodiny," doplnil na sociálnej sieti malacký primátor. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on štvrtok, 16 apríl 2020 16:02

Malacky - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Malacky - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.