Peter Sagan odštartuje na Tour de France, jeho Tour zas v Stupave

Peter Sagan odštartuje na Tour de France, jeho Tour zas v Stupave

Peter Sagan odštartuje na Tour de France, jeho Tour zas v Stupave Foto: zdroj: dt, Bora

Už v sobotu 29. augusta 2020 sa postaví Peter Sagan na štart ďalšieho ročníka najznámejších cyklistických pretekov na svete Tour de France a o deň neskôr bude v Stupave na programe Detská tour Petra Sagana. 

Informuje o tom www.detskatour.sk

Na Záhorí sa uskutoční už 4. kolo tejto populárnej Tour, ktorá sa jazdí pod záštitou trojnásobného majstra sveta a sedemnásobného víťaza bodovacej súťaže na Tour de France. 

Detská Tour sa ide spoločne so 16. ročníkom Kaktus bike Stupava trophy.

„Neustále veľmi pozorne a citlivo vnímame v spolupráci s našimi partnermi aktuálnu situáciu. V utorok 25. augusta sme dostali pre úspešne konanie našej akcie od mesta Stupava finálne povolenie, ktoré je pre nás najdôležitejšie. Podujatie sa bude organizovať s ohľadom na všetky nariadenia ktoré do ukončenia nášho podujatia publikuje na svojom webe úrad verejného zdravotníctva. Tieto nariadenia budeme permanentne monitorovať a následne aplikovať do organizácie nášho podujatia,“ informoval organizátor.

„Som rád, že Peter bez váhania svoje meno vložil do tejto súťaže. Od tour si sľubujeme početnú účasť mladých cyklistov a to predovšetkým z radu hobíkov, teda nielen  výkonnostných cyklistov, ktorí už fungujú v cyklistických kluboch. Peťo Sagan vyháňa na bicykle všetky vekové skupiny, my sa chceme zamerať na deti od 3 do 14 rokov. Detská tour bude väčšinou súčasťou  seriálu horských cyklo maratónov Slovak XCM tour a tak si v jeden deň môžu na svojich tratiach zasúťažiť nielen deti, ale aj rodičia. Na podujatí bude množstvo výstavných stánkov a pripravujeme aj detské divadelné predstavenia.  Detská tour Petra Sagana by mala byť proste príjemným celodňovým podujatím pre rodiny s deťmi,“ doplnil riaditeľ podujatia Peter Zánický.

Všetci účastníci sa môžu tešiť na  účastnícke listy s podpisom Petra Sagana. Najlepší v kategóriách dostanú poháre a medaile Petra Sagana. Ďalšie prekvapenia pre Vás pripravujú jednotliví organizátori série Detskej tour Petra Sagana. 

Viac o podujatí TU: https://detskatour.sk/2020/4-kolo-dtps-2020-stupava/ 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on piatok, 28 august 2020 11:14

Malacky - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Malacky - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.