VIDEO: V Stupave chcel vodič uniknúť polícii, dôvodom malo byť požitie marihuany

VIDEO: V Stupave chcel vodič uniknúť polícii, dôvodom malo byť požitie marihuany

VIDEO: V Stupave chcel vodič uniknúť polícii, dôvodom malo byť požitie marihuany KR PZ Bratislava

Policajti Okresného riaditeľstva (OR PZ) v Malackách zasahovali v nedeľu 22. novembra 2020 proti vodičovi, ktorý nezastavil pri bežnej kontrole. Nazahori.sk o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Slamková.

KR PZ Bratislava

Počas včerajšieho dňa polícia vykonávala hliadkovú službu v obci Stupava, kde spozorovala vodiča vozidla značky Seat Ibiza, ktorého sa rozhodli predpísaným spôsobom, za použitia výstražného zvukového a svetelného znamenia, zastaviť a podrobiť kontrole.

Vodič však na výzvu policajtov s vozidlom nezastavil ale začal pred nimi unikať po účelovej komunikácii smerom do obce Vysoká pri Morave. „Tu následne zanechal svoje vozidlo v poli a dal sa na útek, avšak onedlho bol policajnými hliadkami vypátraný. Policajti muža podrobili vykonaniu dychovej skúšky, ktorá požitie alkoholu vylúčila. Keďže mal podľa vlastného vyjadrenia požiť pred jazdou marihuanu, bol tiež vyzvaný, aby sa podrobil lekárskemu vyšetreniu na prítomnosť omamných látok v krvi. Z dôvodu, že toto vyšetrenie odmietol, policajti muža obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie,“ uviedla Slamková.

Po vykonaní potrebných úkonov poverený príslušník vzniesol proti 24-ročnému Václavovi z okresu Malacky obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a umiestnil ho do cely policajného zaistenia. „Vec sa realizuje v tzv. superrýchlom konaní. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému za takéto konanie trest odňatia slobody až na jeden rok,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on pondelok, 23 november 2020 16:46

Malacky - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Malacky - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.