Odcudzené veci z malackého autoservisu sú vypátrané

Odcudzené veci z malackého autoservisu sú vypátrané Featured

V jednej z chatiek chatovej oblasti v obci Devín boli odcudzené veci nájdené V jednej z chatiek chatovej oblasti v obci Devín boli odcudzené veci nájdené KR PZ v BA

Doposiaľ neznámi páchatelia odcudzili v priebehu minulého týždňa z priestorov jedného z autoservisov v Malackách väčšie množstvo ochranných autofólii a autokozmetiky. 

NaZahori.sk o tom informoval Michal Szeiff, hovorca KR PZ v Bratislave. 

Policajti sa touto vecou začali po prijatí oznámenia bezodkladne zaoberať, pričom policajný vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže. 

Vyšetrovaním bolo zistené, že páchateľ odcudzené veci predával na jednom z internetových portálov. Policajti následne vykonali v zmysle zákona potrebné úkony s cieľom objasnenia tejto veci, a následne v stredu (14.07.2021) bola na základe súhlasu sudcu okresného súdu zrealizovaná domová prehliadka. 

V jednej z chatiek chatovej oblasti v obci Devín boli odcudzené veci nájdené, a následne v zmysle zákona zaistené pre ďalší postup vo veci.

"Vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe v súvislosti s týmto trestným činom sa zaoberajú v súčasnosti aj naďalej. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," doplnil krajský policajný hovorca.   

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on piatok, 16 júl 2021 11:23

Malacky - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Malacky - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.