VIDEO: Futbalisti FC Rohožník prehrali o gól v Komárne

VIDEO: Futbalisti FC Rohožník prehrali o gól v Komárne Featured

KFC Komárno - FC Rohožník 1:0 (0:0) KFC Komárno - FC Rohožník 1:0 (0:0) Ilustračné foto - Maťo Goga FC Rohožník

Futbalisti Rohožníka nemali ďaleko od zisku bodu na ihrisku Komárna, ktorému v II. najvyššej futbalovej súťaži podľahli tesne 1:2.

KFC Komárno - FC Rohožník 1:0 (0:0) TV Futbalnet

KFC Komárno - FC Rohožník 1:0 (0:0)

Gól: 64. Ganbold

KFC Komárno: Bréda, Šmehyl, Szöcs, Varga, Šurnovský, Šimko, Domonkos (90’ Špak), Pastorek (81’ Matić), Horodník (62’ Györgyi), Abrahám (62’ Ganbold), Rumanský (46’ Bayemi),

FC Rohožník: Trefil, Škuta, Holub, Hitka, Ambra (67’ Kiss), Pittner, Horvát, Privrel, Frimmel, Bekö, Hermann (73’ Ščepka)

V 11. minúte kopali domáci hráči roh, ale Trefil krútenú strelu vyrazil. V 13. minúte sa po dobrej prihávke Pittnera dostal k strele spoza šestnástky Bekö, ale Bréda bol pri ľavej tyči včas. V 17. minúte poslal Šurnovský center na hranicu päťky, ale Horodníkovi prekazil gólovú radosť výborným zákrokom Trefil. V samom závere prvej časti ešte pohrozili Záhoráci, ale Bréda stihol loptu po centri z ľavej strany chytiť vo svojom náručí.

V 52. minúte najkôr netrafil dobre pri nacvičenej akcii domáci Abrahám a potom chýbali centimetre pred hosťujúcou bránou Szöcsovi. O päť minút neskôr vystrašil Privrel domáceho Brédu, keď mu loptu posunul Bekö, ale tá mierila tesne vedľa pravej žrde. Rozhodujúci moment zápasu prišiel v 64. minúte, keď jeden z domácich hráčov predĺžil rohový kop na zadnú tyč. Prvý strelecký pokus ešte hráči Rohožníka na bránkovej čiare odvrátili, ale dorážka Ganbolda si už našla cestu pomedzi hráčov hostí do siete. Striedajúci Ganbold bol pri chuti a o minútu po presnom zásahu strieľal spoza šestnástky, tentokrát sa ale netrafil. V 70. minúte s o vyrovnanie pokúsil Frimmel, jeho strela mala razanciu, ale mierila presne do miest, kde stál pripravený Bréda. Hostia pri snahe o vyrovnanie otvárali okienka v obrane, pri ktorých domáci hráči hrozili, ale gólovo sa už presadiť nedokázali, keď hostí podržal viacerými kvalitnými zákrokmi gólman Trefil.

Hlas po zápase

Szilárd Németh, tréner FC Rohožník: "Na súpera sme sa pripravili dobre. Ak by sa im nepodarilo skórovať zo štandardnej situácie, tak si myslím, že gól by nám súper nedal. Je to škoda, lebo som upozornil nášho hráča, aby dôslednejšie bránil, ale aj tak sme z toho inkasovali. Smerom do ofenzívy sme boli menej produktívny, nevedeli sme si vypracovať šance, až keď sme prehrávali sme si pripravili niekoľko pološancí. Z tohto súboja si potrebujeme zobrať ponaučenie, že musíme byť v obrane pozorní, dodržať to, čo si povieme a potom budeme úspešnejší.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on nedeľa, 29 august 2021 10:50

Malacky - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Malacky - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.