Mariatálsky Štvanec bude posledný septembrový víkend

Mariatálsky Štvanec bude posledný septembrový víkend Featured

ts ts

Záver septembra bude aj tento rok patriť všetkým milovníkom horského behu. Svoju kondičku si môžete preveriť v nedeľu 26.9. 2021.

Ak ste ešte nestihli natrénovať, stále máte čas obuť trailové tenisky. Lebo Mariatálsky Štvanec veru stojí za to!

Milujete behať do kopcov? Radi sa pri behu zablatíte? Betón a rovný povrch nie je nič pre vás? 

Tak sa určite prihláste na niektorú z tradičných disciplín...Na 10 km trati Veľkého Štvanca si svoje sily zmerajú skúsenejší trailoví bežci, veď každý rok s nami bežia aj tí najlepší. Preto je aj naše podujatie súčasťou Karpatského pohára. Kratšia 5,5-kilometrová trať je prístupná aj tým menej zdatným. Nenechajte sa odradiť názvom, Malý Štvanec zvládli prebehnúť aj začiatočníci a onakvejšie vekové či váhové kategórie. No a pre tých, ktorí najradšej súťažia v tímoch, sú samozrejme aj tento rok pripravené trojčlenné štafety. Z tých si dokonca môžete odniesť majstrovský titul.

Účastníkov čaká športový a kultúrny program, i program pre najmenších.

Každý zaregistrovaný bežec dostane nadupaný štartový balíček, bude zaradený do tomboly o zaujímavé ceny a generálny partner TUI Reisecenter Slovensko si navyše pre každého pripravil príjemný darček. Odmenou pre zúčastnených bude aj pamätná medaila. Opäť je pripravený program pre celé rodiny. Vaše detičky určite nenechajte doma, pretože prvá polovica podujatia je venovaná práve im. Prebehnú sa na 100 až 800-metrovej trati podľa svojho veku, tiež dostanú parádne darčeky a najmenších účastníkov určite poteší maľovanie na tvár. A možno príde aj kúzelník...„Ak by sme mali na krátkom priestore vystihnúť iba jedno a najdôležitejšie pozitívum, je to rodinná atmosféra tohto behu.

Každoročne sa tu stretávajú (nielen) Mariančania – či už v úlohe bežcov, alebo v rolách dobrovoľníkov a pomocníkov. Zapája sa aj miestna škola a škôlka, a my sme veľmi vďační, že môžeme pomáhať rozvíjať vzťah k športu nielen u dospelých, ale aj u detí a mládeže. Ostáva len veriť, že sa situácia nezmení a že sa v poslednú septembrovú nedeľu stretneme v plnom počte bez obmedzení. A ktovie – možno si užijeme poriadnu oslavu, ktorá nám minulý rok počas jubilejného desiateho ročníka nebola dopriata. My sme pripravení...“, zhodujú sa organizátori. Podujatie sa koná za podpory Bratislavského samosprávneho kraja a Obce Marianka. Vďaka tomu môžu Mariančania aj tento rok bežať zadarmo.

Registrujte sa už dnes. Kapacita podujatia zostáva nezmenená, no záujem každým rokom rastie. Novinkou tento rok je aj virtuálna verzia behu. Ak sa nestihnete registrovať, alebo nemôžete prísť v termíne podujatia, môžete si Mariatálsky Štvanec odbehnúť aspoň takto. 

Sledujte podujatie na www.mariatalskystvanec.sk alebo na profiloch na facebooku a instagrame.  

Rate this item
(0 votes)
Last modified on piatok, 10 september 2021 20:43

Malacky - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Malacky - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.