Obec Láb má nový web s komfortnejším prístupom k informáciám

Obec Láb má nový web s komfortnejším prístupom k informáciám Featured

Od októbra 2021 je v prevádzke nová web stránka obce Láb (okres Malacky) s novými funkcionalitami, ktoré umožnia komfortnejší prístup občanov k informáciám. 

Návštevníci stránok, ktorí nie sú miestni, nájdu na nej historické, turistické a iné informácie. Informuje o tom obec Láb.

Autori sa po analýze snažili zachovať čo najviac toho pozitívneho, čo mala predchádzajúca verzia, napriek tomu nájdete pár položiek na nových miestach. Novinkou je aj lokalizácia obce na mape Slovenska dostupná na každej stránke v hlavičke, mapa umiestnení podnikateľských prevádzok – služieb a obchodov pre návštevníkov obce, ale i jej nových obyvateľov, prehľadnejšie stránky i menu s dobrou prístupnosťou k obsahu i na mobilných zariadeniach.

Taktiež nájdete doplnených viacero informácií, ktoré vám uľahčia život (napr. Vylož smeti) a mnoho ďalších detailov. Nájdete na nej i obsah predchádzajúcich stránok – väčšina je v archíve. 

"Na rozdiel od predchádzajúcej zmeny v roku 2016 nie je nutné obnovovať svoje prihlasovacie údaje na odber noviniek o dianí v obci, ktoré vám budú chodiť pri zmenách na stránke do vašej e-mailovej schránky. V prípade, že ste sa ešte nezaregistrovali a chcete využiť túto službu, nájdete ju v ľavom bočnom paneli dolu. To isté platí aj pre novú sms-bránu, ktorá bude slúžiť na posielanie dôležitých oznámení. Stačí vyplniť žiadosť o zaslanie noviniek sms, ktorá sa nachádza tiež v ľavom hornom rohu v “Kontaktoch” kde požiadate okrem emailu aj o SMS správy," spresňuje obec.

zdroj: Obec Láb / www.obeclab.sk

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on streda, 06 október 2021 10:33

Malacky - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Malacky - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.