V Plaveckom Mikuláši nabúral bez vodičáku no s takmer 2 promile

V Plaveckom Mikuláši nabúral bez vodičáku no s takmer 2 promile Featured

Autentické foto z nehody / Polícia SR - Bratislavský kraj Autentické foto z nehody / Polícia SR - Bratislavský kraj

 Ďalší rekordér za volantom sa tento krát vyskytol včera, vo večerných hodinách v okrese Malacky. NaZahori.sk o tom informuje Michal Szeiff, hovorca KR PZ v Bratislave.

V nedeľu krátko pred 19.00 h boli policajti vyslaní k dopravnej nehode v obci Plavecký Mikuláš. Tam pri prejazde zákrutou zišiel 45-ročný vodič vozidla Jeep Grand Cherokee (bez evidenčných čísiel) mimo vozovky do priekopy kde narazil do betónového stĺpika.

Policajti podrobili vodiča po príchode na miesto vykonaniu dychovej skúšky, ktorá skončila s pozitívnym výsledkom. V dychu mu namerali 0,93 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje 1,96 promile. Následnou lustráciou bolo zistené , že muž má okrem iného uložený aj zákaz činnosti do r. 2104!

Muž bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na policajné oddelenie. 

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Malackách začal v tejto súvislosti trestné stíhanie a vzniesol obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky v súbehu s prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia 45-ročnému Jozefovi O. z okresu Trnava. 

"Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave opakovane apeluje na vodičov motorových vozidiel, aby pred ani počas jazdy nepožívali alkohol ani iné návykové látky. Na Slovensku platí tzv. nulová tolerancia alkoholu v dychu vodiča! "Zodpovedným prístupom a dôsledným dodržiavaním pravidiel cestnej premávky predídu neželaným  a tragickým následkom na cestách!," dopĺňa krajský hovorca. 

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on pondelok, 11 október 2021 14:06

Malacky - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Malacky - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.