Nehoda medzi Lozornom a Plaveckým Štvrtkom odstavila dopravu v úseku

Nehoda medzi Lozornom a Plaveckým Štvrtkom odstavila dopravu v úseku Featured

Polícia SR Polícia SR

Dnes krátko pred 6.00 h prišlo na ceste I/2 medzi obcami Lozorno a Plavecký štvrtok k dopravnej nehode, ktorej účastníkmi boli dve motorové vozidlá Dacia Dokker a Renault Clio a autobus. Informoval o tom hovorca polície Michal Szeiff.

Podľa doterajších informácií jedno z vozidiel predbiehalo autobus, pričom následne došlo k  zrážke s vozidlom idúcim v protismere. „V dôsledku zrážky utrpeli celkovo tri osoby ľahké zranenia, k zraneniu osôb cestujúcich v autobuse nedošlo,“ uviedol Szeiff.

Dopravní policajti vykonávajú odklon dopravy v tomto úseku v smere od Malaciek do Bratislavy v smere na Plavecký Štvrtok (na ceste I/12 a III/105). „Vodičov v tejto súvislosti vyzývame aby na prejazd využili alternatívnu trasu a riadili sa pokynmi polície,“ doplnil hovorca polície.

 

PREČITAJTE SI AJ:

Pivné kúpele Sandorf

október 13, 2021

Pivné kúpele Sandorf sa nachádzajú v krásnom zakarpatskom prostredí dedinky Prievaly.

 
 
 

Pomník čáčovského richtára Martina Bartoňa a jeho druhov a sa nachádza v rozľahlom poli v lokalite Horné Suroviny po ľavej strane v smere zo Senice na Jablonicu. 

 
 
 

Počas druhej svetovej vojny skončilo mnoho väzňov zo Senice svoju životnú púť v bezmenných hroboch v Surovinskom lese. Ich obete bude pripomínať pamätník, ktorý slávnostne odhalia 18. októbra 2021.

 
 
 

Priepasné je typická kopaničiarska obec, ktorá sa skladá z viacerých lokálnych osídlení a jednotlivé kopanice, osady a samoty sú roztrúsené po celom obvode chotára. Je ich 19 a nad nimi sa majestátne týči Bradlo s Mohylou Milana Rastislava Štefánika.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on štvrtok, 14 október 2021 16:29

Malacky - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Malacky - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.