Otčim bodol nožom nevlastného syna na Záhorí

Otčim bodol nožom nevlastného syna na Záhorí Featured

ilustračné foto ilustračné foto zdroj: shutterstock.com

V stredu 20.10.2021 krátko po 18:00 h bola hliadka PZ vyslaná na preverenie oznámenia, v zmysle ktorého malo dôjsť k napadnutiu osoby v jednom z rodinných domov v okrese Malacky. 

NaZahori.sk o tom informovala Veronika Martiniaková, hovorkyňa Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave.

Na miesto sa dostavili aj ďalšie hliadky z Obvodného oddelenia PZ Malaciek, Rohožník a taktiež policajti bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky.  

Podľa doposiaľ zistených informácii mal podozrivý 61 – ročný muž spôsobiť bodné poranenie kuchynským nožom do brušnej oblasti 42 – ročnému synovi svojej družky, ktorý bol v tom čase v ich domácnosti na návšteve. 

Samotnému útoku nožom mala predchádzať vyostrená verbálna hádka medzi dvoma mužmi, a taktiež podľa prvotných informácii mal najprv 42 – ročný muž fyzicky napadnúť 61 – ročného muža, a to tak, že mal po ňom hodiť stoličku.  

Policajti na mieste útočníka podrobili dychovej skúške, ktorá skončila s negatívnym výsledkom. Hladina alkoholu v krvi u poškodeného nie je doposiaľ známa.  

"Útočník bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na najbližšie policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov. Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Podozrivý nie je stíhaný väzobne," dopĺňa krajská policajná hovorkyňa

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on štvrtok, 21 október 2021 14:18

Malacky - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Malacky - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.