Rohožník uhral s favoritom s Podbrezovou remízu

Rohožník uhral s favoritom s Podbrezovou remízu Featured

Ilustračné foto Ilustračné foto FC Rohožník - Martin Goga

Futbalistom Rohožníka sa podarilo získať na domácej pôde bod v súboji s lídrom tabuľky z Podbrezovej.

FC Rohožník – Železiarne Podbrezová 1:1 (0:0)

Góly: 60. Herman – 76. Timoshenko, žlté karta: 65. Žilinský, 69. Hitka, 77. Németh, 90.+ Herman – 89. Paraj, 90. Pavúk

FC Rohožník: Havlík – Škuta, Holub, Hitka, Kiss, Fila, Pittner, Žilinský (75. Prášek), Herman (90. Mohorko), Meliš (75. Ščepka), Tomovič (90. Ambra)

FK Železiarne Podbrezová: Ludha – Oravec, Pavúk, Grendel, Špyrka, Ďatko (83. Godál), Paraj, Bakala, Issa (65. Timoshenko), Kukoľ (65. Grešák), Bartoš

Zápas začali aktívnejšie favorizovaní hostia. V 4. minúte strieľal spoza 16-ky Kukoľ, ale loptu domáca defenzíva odvrátila na rohový kop. V 7. minúte sa Pavúk pokúsil prehodiť Pavlíka, čo sa mu síce podarilo, ale lopta išla mimo tri žrde. O pár okamihov sa črtala šanca domácich, ale prečíslenie 4 na 2 sa Záhorákom nepodarilo dotiahnuť do streleckej príležitosti. Nasledovali rohové kopy hostí, ale šancu si pri nich nevypracovali. V 15. minúte pripravil gólovú šancu Kukoľ pre Issu, ktorý vo vnútri päťky netrafil loptu tak aby skončila v sieti. Ďalšia obrovská príležitosť na strane hostí prišla v 22. minúte. Ďatko sa ocitol sám pred Havlíkom, ten však skvele zakročil a loptu spred bránkovej čiary dokázala defenzíva Rohožníka odkopnúť. V 25. minúte sa črtala príležitosť pre Hermana, ale brankár Ludha vybehol a bol pri lopte skôr ako domáci útočník. Po polhodine hry začal akciu hostí Grendel, po ktorého prihrávke nastal v šestnástke domácich závar, ktorý sa ale Záhorákom podarilo vyriešiť a nedovolili Podbrezovej zakončiť. O minútu neskôr pálil Kukoľ, ale Havlík jeho strelu k pravej žrdi vytlačil. Hostia opäť zvýšili obrátky, ale Parajove a Pavúkove zakončenia neboli presné. V 40. minúte sa k prvým dvom rohovým kopom dostali aj Záhoráci a po druhom, ktorý zahral Škuta sa do gólovej šance dostal Herman, ale jeho príležitosť sa presným zásahom neskončila. V 44. minúte spálili hostia príležitosť, ktorá volala po góle. Najskôr Ďatko napálil loptu z troch metrov do vzdialenej tyče a dorážku z dvoch metrov poslal Issa nad úplne odkrytú bránu. V poslednej minúte úvodnej časti ešte zaujal súboj Škutu s Kúkoľom vo vnútri domácej šestnástky, ale hosťujúci hráč sa až priveľmi ochotne porúčal k zemi a tak sa pokutový kop nepískal.

Druhý polčas začal propagačnou strelou Grendela, s ktorou nemal Havlík problém. Aj keď územná prevaha hostí pokračovala aj naďalej, k šanciam sa nedostali. V 58. minúte skúšal pozornosť Havlíka Paraj, ale ani z jeho strely zmena skóre nehrozila. Hosťom sa laxnosť v ofenzíve vypomstila. Po hodine hry sa do šestnástky súpera po dlhom čase dostali domáci futbalisti, Tomovič našiel Hermana, ktorý najskôr poslal loptu do brvna a následne aj do tyče, od ktorej sa lopta odrazila do siete. V 63. minúte strieľal Kukoľ, ale jeho spoluhráč Pavúk tečoval loptu mimo tri žrde. V 69. minúte odpískal prísny pokutový kop rozhodca Prešinský, keď Grendel nastrelil chrbtom otočeného Hitku. Nariadený pokutový kop však skvele zlikvidoval Špyrkovi Havlík a gólom neskončila ani následná dorážka. Hostia sa napokon dočkali vyrovnania v 76. minúte, keď sa presadil prízemnou strelou striedajúci Timoshenko. Takmer vzápätí mohli ísť do šance opäť domáci, ale súboj Ščepku s Bakaľom, pri ktorom hosťujúci stopér potlačil domáceho hráča, rozhodca neposúdil ako faul. V 80. minúte sa vo veľkej šanci ocitol Parák, ale zamieril iba do rúk Havlíka. V nadstavenom čase mal na kopačke gól Bakala, ale z hranice 10 metrov netrafil medzi tri žrde a tak sa duel skončil deľbou bodov.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on nedeľa, 14 november 2021 13:05

Malacky - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Malacky - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.