Myjava: Baran ťažko zranil dôchodkyňu v Polianke, utekali pred ním aj policajti a záchranári

Myjava: Baran ťažko zranil dôchodkyňu v Polianke, utekali pred ním aj policajti a záchranári

Myjava: Baran ťažko zranil dôchodkyňu v Polianke, utekali pred ním aj policajti a záchranári Fotk: Michal Boháč zdroj: tvnoviny.sk

Vo svojom vlastnom dome napadol 2.októbra 82- ročnú ženu z obce Polianka v okrese Myjava susedov baran. Informácie o tom priniesla TV Markíza na webe www.tvnoviny.sk

Podľa TV Markíza napadnutá pani sa nemohla hýbať a tak syn zavolal záchranárov ale aj políciu. Tí však museli tiež čeliť rozzúrenému baranovi a utekať pred ním.

Žena bola prevezená do NsP v Myjave, kde zostala hospitalizovaná podľa informácií www.tvnoviny.sk so zlomenou hornou časťou stehennej kosti a čaká ju operácia.

Zo zdroja televízie údajne majiteľom oviec je evanjelický farár Samuel M. z Myjavy. Vlastní usadlosť hneď vedľa napadnutej ženy. Podľa syna napadnutej ženy Michala Boháča nejde o jediný incident. V minulosti mali jeho zvieratá opakovane napádať ľudí či iné zvieratá.

"Vec bola opakovane prednesená aj na Obecnom úrade Polianka. V júni tohto roku som podal písomný podnet na obecný úrad Polianka, ale želaná náprava zo strany majiteľa nenastala. Dokonca deň pred napadnutím dňa 1.10.2019 som bol za starostom obce Polianka, ale on mi odporučil vec riešiť trestným oznámením alebo súdnou cestou," povedal pre TV Markíza syn napadnutej.

Rate this item
(2 votes)
Last modified on piatok, 04 október 2019 13:58

Myjava - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Myjava - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.