Školy v Myjave sú od dnes zatvorené

Školy v Myjave sú od dnes zatvorené Featured

Základná škola na Štúrovej ulici Základná škola na Štúrovej ulici ZŠ Štúrova 18

Mesto Myjava po dohode s riaditeľmi škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta na základe vyhlášky Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) zatvorilo od pondelka 15. marca 2021 všetky materské školy, I. stupeň základných škôl a základnú umeleckú školu. Výchovno-vzdelávací proces na základných školách a základnej umeleckej škole bude prebiehať dištančne.

Pre deti zákonných zástupcov zdravotníckych pracovníkov a ostatných zdravotníckych pracovníkov, zamestnancov zariadení sociálnej starostlivosti, zamestnancov spadajúcich pod systém základných záchranných zložiek (integrovaný záchranný systém) a bezpečnostných zložiek bude v prevádzke jedna trieda na Materskej škole Myjava - elokované pracovisko Hoštáky (trieda pri hospodárskom pavilóne) . Táto možnosť navštevovať triedu na EP  Hoštáky platí i pre deti navštevujúce Materskú školu pri Základnej škole s materskou školou Turá Lúka 131 . Podrobné informácie o prevádzke triedy na elokovanom pracovisku Hoštáky zákonní zástupcovia nájdu na webovej stránke Materskej školy Myjava, Bradáčova 773/30.

Podmienkou nástupu detí do materskej školy pre zákonných zástupcov naďalej zostáva :

preukázanie sa negatívnym výsledkom RT-PCR testu na ochorenie COVID-19 nie starší ako 7 dní alebo negatívny výsledok antigénového testu certifikovaného na území Európskej únie na ochorenie COVID-19 nie starší ako 7 dní .

preukázanie sa dokladom o prekonaní ochorenia COVID – 19 nie starším ako 90 dní

osoba bola zaočkovaná proti ochoreniu COVID – 19 aj druhou dávkou vakcíny a od tohto očkovania uplynulo viac ako 14 dní

čestné vyhlásenie zákonného zástupcu o tom, že je zdravotníckym pracovníkom a ostatným zdravotníckym pracovníkom, zamestnancom zariadení sociálnej starostlivosti, zamestnancom spadajúcich pod systém základných záchranných zložiek (integrovaný záchranný systém) a bezpečnostných zložiek

Zatvorenie materských a základných škôl je stanovené do odvolania resp. zlepšenia epidemiologickej situácie v okrese Myjava. O prípadných zmenách resp. o obnovení výchovno-vzdelávacieho procesu na školách bude mesto informovať.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on pondelok, 15 marec 2021 07:49

Myjava - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Myjava - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.