V piatok sa otvárajú malé hraničné priechody aj vo Vrbovciach, Brodskom a Skalici

V piatok sa otvárajú malé hraničné priechody aj vo Vrbovciach, Brodskom a Skalici Featured

Hraničný priechod Vrbovce Hraničný priechod Vrbovce Nazahori.sk

Všetky bývalé hraničné priechody tretej kategórie budú od piatka rána (9. júla 2021 )otvorené a všetky prekážky na prekračovanie vnútorných hraníc budú odstránené.

Polícia bude naďalej spolu s armádou, príslušníkmi Finančnej správy SR a Zboru väzenskej a justičnej stráže vykonávať kontroly plnenia karanténnych povinností osôb pri vstupe na územie Slovenska. Informovala o tom hovorkyňa Policajného prezídia SR Denisa Bárdyová.

Na Záhorí sa to týka zatvorených hraničných priechodov Skalica- Sudoměřice(stará cesta) a tiež hraníc najprv zatvorených Brodské - Lanžhot - následne otvorené pre osoby poskytujúce pomoc na Morave. Viac tu: https://www.nazahori.sk/skalica/item/4847-hranice-brodske-lanzhot-su-otvorene-len-pre-osoby-pomahajuce-v-postihnutej-morave.

V okrese Myjava na Kopaniciach sa to týka hraničného priechodu Vrbovce - Veľká nad Veličkou. Viac tu: https://www.nazahori.sk/myjava/item/4840-video-foto-na-slovensko-ceskej-hranici-vo-vrbovciach-sa-protestovalo.

Polícia apeluje na občanov, aby si pred príchodom na miesta kontroly pripravili potrebné doklady a potvrdenia, prípadne mobilné zariadenia s digitálnymi formami potvrdení, aby sa zabezpečila plynulosť premávky a potvrdenie o registrácii cez eHranicu. Pokiaľ sú osoby zaočkované, aj potvrdenie o očkovaní. Policajný zbor vykonáva kontrolu digitálnych COVID preukazov EÚ aj prostredníctvom mobilných čítacích zariadení.

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on štvrtok, 08 júl 2021 21:14

Myjava - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Myjava - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.