Kraj modernizuje telocvičňu myjavskej priemyslovky

Kraj modernizuje telocvičňu myjavskej priemyslovky Featured

Rekonštrukcia a zateplenie Strednej priemyselnej školy v Myjave Rekonštrukcia a zateplenie Strednej priemyselnej školy v Myjave zdroj: TSK

Žiaci Strednej priemyselnej školy v Myjave budú môcť čoskoro športovať v zateplenej telocvični. V rámci kontrolného dňa si aktuálne stavebné práce prišiel pozrieť aj trenčiansky župan.

Školská telocvičňa myjavskej priemyslovky s palubovkou o rozmere 600m2 patrí medzi tie väčšie športoviská v rámci župných stredných škôl. Žiaci ju využívajú nielen počas vyučovania, ale aj vo voľnom čase, keďže viacero z nich je registrovaných v rôznych športových kluboch.

Kompletne sa zateplí obvodový plášť budovy telocvične, spojovací krčok, vymenia sa niektoré okná a zateplí sa aj strecha, ktorá zároveň dostane aj novú krytinu. Okrem tejto investície pripravujeme aj viacero projektov z IROP-u. Záleží nám na tom, aby aj školy na Myjave boli vybavené modernými technológiami. Želám si, aby všetky dokončené investície prilákali na túto školu viac žiakov,“ povedal predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslav Baška.

Na zateplenie telocvične pôjde z rozpočtu Trenčianskej župy viac ako 260 tisíc eur a práce by mali byť ukončené v novembri tohto roka.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on sobota, 11 september 2021 16:10

Myjava - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Myjava - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.