Michal Ščasný opúšťa Senicu a ide do majstrovskej Trnavy

Michal Ščasný opúšťa Senicu a ide do majstrovskej Trnavy

Michal Ščasný / zdroj: spartak.sk Michal Ščasný / zdroj: spartak.sk

Nový kormidelník  FC Spartak Trnava Radoslav Látal povolal k sebe za asistenta Michala Ščasného, ktorý pôsobil na rovnakej pozícii v FK Senica na Záhorí.

Štyridsaťročný Michal Ščasný má taktiež za sebou zaujímavú futbalovú kariéru. V pozícii obrancu si zahral v Sparte Praha, Žižkove, Westerlo či Pitsiliase. Do viac ako päťdesiatich duelov nastúpil v drese Tatrana Prešov. Posledné dva roky pracoval ako asistent trénera v Senici. Slovenskú ligu tak má dokonale zmapovanú.

"Na všetko sa teším, najmä nový kolektív, majstrovské mužstvo, štadión i kvalifikáciu Ligy majstrov. Veľa času nebolo, s trénerom sme komunikovali cez telefón. Dnes odchádzame do Jaslovských Bohuníc, kde si rozdelíme naše úlohy. Manželka pracuje v Senici, syn začal chodiť do prvej triedy. Bydlisko nezmením, čaká ma dochádzanie. Je to však len zhruba 35 minút cesty," prezradil Ščasný, ktorého otec Zdeněk je aktuálne športovým riaditeľom pražskej Sparty

Nový asistent si káder andelov stihol pozrieť na rannom tréningu pred odchodom do Bohuníc, kde futbalisti Spartaka absolvujú intenzívne, kondičné sústredenie.

"Som rád, že prišiel. Nastali síce menšie komplikácie, keďže bol zmluvne viazaný v Senici, ale nakoniec sa všetko vyriešilo. Boli sme v kontakte dlhšiu dobu. Ide o pracovitého trénera. Mám na neho vynikajúce referencie. Teším sa na spoluprácu," uviedol tréner Látal

zdroj:  spartak.sk 

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on streda, 13 jún 2018 13:56

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.