31 ročná vodička Ford Focus z Česka spôsobila nehodu, vyviazla s pokutou 650 eur

31 ročná vodička Ford Focus z Česka spôsobila nehodu, vyviazla s pokutou 650 eur

Dopravná nehoda za Jablonicou smer TT      /  zdroj fotiek: Branislav Španka -  Dopravný servis SE , SI a okolie Dopravná nehoda za Jablonicou smer TT / zdroj fotiek: Branislav Španka - Dopravný servis SE , SI a okolie

3. septembra 2018 v ranných hodinách došlo k dopravnej nehode za Jablonicou na Záhorí smerom na Trnavu. Mimo cesty skončili po zrážke dva kamióny a osobné auto.

03. septembra 2018 ( pondelok ) krátko po 06.00 hodine ráno bola ohlásená dopravná nehoda kamióna a osobného motorového vozidla na št. ceste I/51 za obcou Jablonica smerom na Bielu Horu. Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu kamióna, nákladného vozidla a osobného motorového vozidla, ktoré sa nachádzali v priekope. Vodiči boli mimo vozidiel. Hasiči vymedzili miesto udalosti.

V dôsledku dopravnej nehody došlo k zraneniu jednej osoby, hasiči jej poskytli predlekársku prvú pomoc a odovzdali ju do starostlivosti záchrannej zdravotnej služby. Na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a asistovali odťahovej službe pri vyťahovaní vozidiel.  V čase dokumentovania miesta nehody a vyťahovania vozidiel z priekopy bola cestná komunikácia uzatvorená. Na mieste udalosti zasahovali hasiči zo Senice.

NaZahori.sk informovala Júlia Kedrová, hovorkyňa KR HaZZ v Trnave.

K dopravnej nehode došlo ráno 3.9.2018 za dažďa, krátko po 6. hodine. 31 ročná vodička osobného auta Ford Focus z Česka išla smerom od Trstína na Jablonicu. Na rovnom úseku cesty predbiehala kamión, pričom z protismeru, z pravotočivej zákruty, vyšiel ďalší kamión. Jeho vodič v snahe zabrániť čelnej zrážke vyvinul maximálne úsilie, vyšiel mimo cestu, no bočnej zrážke s s Fordom už nedokázal zabrániť. V dôsledku nárazu bolo osobné auto otočené o 180 stupňov a odhodené pred prvý kamión, ktorý ho tlačil až do priekopy. Vodička bola v aute sama a zaobišla sa bez zranení, bola len jednorazovo ošetrená. Vodiči kamiónov sa nezranili. Dychové skúšky na alkohol boli u všetkých účastníkov negatívne, vodičku Fordu vyriešila polícia blokovou pokutou na mieste v maximálnej výške (650 Eur). Premávka bola v úseku čiastočne obmedzená, polícia tu regulovala dopravu na nevyhnutne potrebný čas.

NaZahori.sk  informovala Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on utorok, 04 september 2018 14:09

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.