ObFZ Senica: Duel Osuské - Bukovec sa nedohral po bitke na striedačke, niektorí hostia skončili na pohotovosti

ObFZ Senica: Duel Osuské - Bukovec sa nedohral po bitke na striedačke, niektorí hostia skončili na pohotovosti

Ilustračné foto Ilustračné foto

Zápas Osuské - Bukovec zo 16.9. sa nedohral pre bitku v priestoroch striedačiek.

Iba necelú polhodinu trvalo stretnutie 7. kola 8. ligy ObFZ Senica Osuské - Bukovec, v ktorom sa hostia hneď v úvode ujali vedenia kapitánom Chropovským.

Lenže v 22. minúte nariadil rozhodca Dzindzík priamy kop pre hostí, počas ktorého sa najprv strhla menšia mela na ihrisku, výsledkom čoho bola žltá karta pre hosťujúceho Augustína.

Následne tesne pred zahraním priameho kopu sa však strhla roztržka v priestoroch lavičiek oboch mužstiev. Podľa dostupných informácií, hostia z lavičky nadávali domácim, ktorí sa do nich pustili fyzicky.

Za Bukovec nám poskytol vyjadrenie Tomáš Babinec, ktoré uverejňujeme bez redakčných úprav: "Zápas nedohraný, ukončený v 25. min., keď bol domácimi napadnutý hosťujúci tréner, následne i náhradníci a fanúšikovia... Viacerí skončili so zraneniami na pohotovosti... Rozhodca aj s asistentom sa vyjadrili že nič nevideli... Viac komentu netreba, počkáme si na riešenie a postoj ŠTK a disciplinárnej komisie."

Hlavný rozhodca sa k danému momentu vyjadril nasledovne: "Bohužiaľ v okamihu, keď sa stal incident sa na ihrisku išla zahrávať štandardná situácia, ktorej som sa plne venoval. Keď som prišiel k lavičkám, už organizátori oddelili obe strany. Postranný rozhodca bol takisto pri priamom kope na úrovni posledného hráča a venoval sa dianiu na ihrisku."

Marek Olšovský, Osuské: „Rozhodca spravil trochu chybu, keď nevylúčil súperovho hráča za útok na nášho, potom vznikla najskôr slovná roztržka medzi lavičkami, ktorá prerástla v bitku. Na hosťujúcej lavičke boli ľudia, ktorí tam nemali čo hľadať, dokonca deti a aj tehotná žena. Bitku začal niekto z hosťujúcej lavičky, ktorý neustále vykrikoval a provokoval nás a našich divákov. Pustil sa aj do staršieho pána od nás, ja som ich odtrhol od seba, ale už sa to mlelo.

Rozhodca ešte vyzýval hráčov hostí, aby sa vrátili na ihrisko, ale tí odmietli v zápase pokračovať a tak majú na ObFZ Senica opäť čo riešiť. Dúfajme, že avizované zranenia nebudú nijako vážne a všetci z toho vyjdú zo zdravou kožou...

Rate this item
(0 votes)
Last modified on piatok, 21 september 2018 09:18

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.