39-ročný Seničan napadol nožom kolegu a spôsobil mu život ohrozujúce rezné rany

39-ročný Seničan napadol nožom kolegu a spôsobil mu život ohrozujúce rezné rany

Autentické foto / auto páchateľa zo Senice Autentické foto / auto páchateľa zo Senice zdroj: Polícia Bratislavský kraj FB

V utorok 21.5.2019 vo večerných hodinách boli hliadky policajného zboru vyslané na Starú Vajnorskú ulicu v Bratislave, kde sa mal nachádzať zranený muž. Útočník bol zo Záhoria.

 Policajti po zistení všetkých potrebných informácii na mieste v súlade so zákonom obmedzili na osobnej slobode podozrivého muža zo Senice a eskortovali ho na príslušné policajné oddelenie. Zranený muž bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.

 Policajti na mieste vykonali všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony a miesto činu zadokumentovali. Na mieste zároveň zaistili bodno-reznú zbraň, ktorá bola zaslaná na expertízne skúmanie. Prípad si vzhľadom na jeho závažnosť následne prevzal odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Vyšetrovateľ Policajného zboru na základe zabezpečenej dôkaznej situácie a doposiaľ vykonaných procesných úkonov vzniesol proti zadržanému mužovi obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu.

Obvinený bol po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti zároveň spracoval podnet k podaniu návrhu na väzobné stíhanie obvineného.

V prípade preukázania viny hrozí obvinenému 39-ročnému P.K zo Senice v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody na  15 až 20  rokov.

Obvinený mal podľa doterajšieho vyšetrovania dňa 21.05.2019 v čase krátko pred 19.00  hod sa nachádzať v zaparkovanom osobnom vozidle. Po vzájomnom verbálnom konflikte mal následne spôsobiť 43-ročnému mužovi život ohrozujúce rezné rany, ktoré si vyžiadali operatívny zákrok a následnú hospitalizáciu v nemocnici.

Vyšetrovaním tohto prípadu sa naďalej zaoberajú policajti odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

NaZahori.sk informovala Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on štvrtok, 23 máj 2019 16:07

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.