FOTO: Nehoda medzi obcami Moravský Sv. Ján a Sekule, 3-ročné dieťa vyviazlo bez zranení

FOTO: Nehoda medzi obcami Moravský Sv. Ján a Sekule, 3-ročné dieťa vyviazlo bez zranení

Dopravná nehoda medzi obcami Moravský Sv. ján a Sekule Dopravná nehoda medzi obcami Moravský Sv. ján a Sekule Policajné foto z nehody

Polícia dokumentovala dopravnú nehodu, ktorá sa stala v pondelok v skorých ranných hodinách na ceste medzi obcami Moravský Svätý Ján a Sekule. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

50-ročný vodič Renaultu Scenic z Kuklova jazdiaci v smere na obec Sekule prešiel zatiaľ z nezistených príčin do protismeru. „Vzápätí 27-ročná vodička Škody Fabia z Kútov, jazdiaca v protismere,  v snahe odvrátiť zrážku, strhla riadenie a vybočila vpravo do priekopy,“ uviedla Kredatusová.

Vodič Renaultu utrpel ľahké zranenia, vodička v druhom aute sa nezranila a bez zranení zostalo aj trojročné dieťa, ktoré sa s ňou viezlo. Dychové skúšky na alkohol boli u oboch  účastníkov  negatívne.

Polícia apeluje na vodičov, aby dodržiavali predpisy a rešpektovali ustanovenie, že vodič nesmie viesť vozidlo, ak je jeho schopnosť viesť vozidlo znížená únavou,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on pondelok, 10 jún 2019 15:41

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.