Aktuálne: Zrážka nákladiaku s cyklistom pri Senici sa skončila tragicky, nehoda aj z Holíča do Petrovej

Aktuálne: Zrážka nákladiaku s cyklistom pri Senici sa skončila tragicky, nehoda aj z Holíča do Petrovej

Aktuálne: Zrážka nákladiaku s cyklistom pri Senici sa skončila tragicky, nehoda aj z Holíča do Petrovej zdroj foto: Ala K. / Dopravný servis SE,SI a okolie

Vážna nehoda sa stala v stredu 22.4.2020 cca o 14-tej ( čas upresnený políciou) hodine na ceste Senica - Jablonica na Záhorí. Informuje o tom Dopravný servis SE,SI a okolie na FB aj twitter.com/zelenavlna.

V obidvoch smeroch rátajte so zdržaním. Zasahujú záchranné zložky, hasiči a polícia.

"Hasiči momentálne zasahujú pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na št. ceste II/51 v meste Senica. Pri nehode došlo k zrážke cyklistu a kamióna, pričom kamión sa následkom nehody prevrátil na bok. Hasiči poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc, na havarovanom kamióne vykonali protipožiarne opatrenia a unikajúce prevádzkové kvapaliny zasypali sorbentom. Cyklista utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," informovala o tom Katarína Križanová z Prezídia HaZZ SR.  

Vážne nehody na Záhorí

"Dve vážne nehody na Záhorí, jedna žiaľ tragická," NaZahori.sk o nich informuje Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ v Trnave. 

Na ceste I/51medzi Jablonicou a Senicou došlo okolo 14. h  k nehode medi nákladným autom s návesom  a cyklistkou. Nákladné auto naložené kameňom sa pohybovalo smerom od Jablonice na Senicu.

67- ročná cyklistka z Hlbokého chcela prejsť na elektrobicykli na druhú stranu cesty. Pravdepodobne auto dobre nevidela a z pravej strany náhle vošla do jeho jazdnej dráhy.

36- ročný vodič zo Šajdíkových Humeniec zrážke už nedokázal zabrániť. Cyklistka utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Cesta bola na nevyhnutne potrebný čas uzatvorená, aktuálne polícia na mieste usmerňuje premávku a vykonáva dokumentovanie nehody.

Aktuálne fotoIva KF‎ / Dopravný servis SE, SI a okolie

O pár minút neskôr došlo k nehode medzi Holíčom a Petrovou Vsou. Osobné auto zatiaľ z nezistených príčin vyšlo mimo cestu do poľa, kde sa prevrátilo na strechu. 36 ročný vodič z Bratislavy bol pri vedomí, avšak utrpel vážne zranenia.

"Vodiči, sústreďte sa na jazdu, či už idete na bicykli alebo autom. Dávajte si pozor a sledujte situáciu na ceste," upozorňuje krajská policajná hovorkyňa. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on streda, 22 apríl 2020 16:50

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.