V Borskom Sv. Juri vbehla ešte len 7-ročná cyklistka pod kolesá ďalšieho cyklistu

V Borskom Sv. Juri vbehla ešte len 7-ročná cyklistka pod kolesá ďalšieho cyklistu

V Borskom Sv. Juri vybehlo ešte len 7-ročné dievčatko vybehlo v obci Borský Sv. Jur v okrese Senica na cestu spoza odstaveného auta rovno pod kolesá druhého cyklistu. NaZahori.sk informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Ten je nečakal a obaja skončili na zemi. Našťastie, malá cyklistka skončila len s odreninami a 28 ročný cyklista sa zranil ľahko. "Aj keď to na dedinách nie je ničím výnimočné, že deti behajú po uliciach samé, žiadame rodičov, aby ich v záujme bezpečnosti upozornili na riziká a vysvetlili im základné pravidlá bezpečnej jazdy," uviedla Linkešová.

Piešťanský policajti pre zmenu  vyšetrujú okolnosti zranenia 58-ročného cyklistu v Piešťanoch. "V sobotu, krátko po 14.00 h malo prísť ku kolízii medzi mužom a neznámym autom, pravdepodobne červeným Seatom. K nehode došlo na Ulici Žilinskej pri OD Kocka. Muž bol prevezený s poranením hlavy do nemocnice. Podľa predbežnej lekárskej správy by nemalo ísť o vážne zranenia, muž bol jednorazovo ošetrený," informovala policajná hovorkyňa.

Vodič, ktorý mal byť účastníkom nehody, však z miesta ušiel a nesplnil si tak zákonom stanovené povinnosti. Zotrvať na mieste nehody, poskytnúť podľa možností prvú pomoc, urobiť potrebné opatrenia.

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on piatok, 24 júl 2020 16:36

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.