K tragická nehode pri obci Čáry sa vyjadrila vrtuľníková záchranka

K tragická nehode pri obci Čáry sa vyjadrila vrtuľníková záchranka

K tragická nehode pri obci Čáry sa vyjadrila vrtuľníková záchranka Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE a. KR PZ Trnava

K dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes 21.8.2020 skoro ráno za obcou Čáry smerom na Kúty (okres Senica), bol privolaný na pomoc aj záchranársky vrtuľník z Bratislavy. NaZahori.sk o tom informuje Zuzana Hopjaková, PR manažér a hovorca Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE.

Tragická dopravná nehoda pri obci Čáry

Pri nehode v piatok v okrese Senica na Záhorí došlo k zrážke osobného vozidla s dodávkou, pričom v tom čase sa vo vozidlách nachádzali 4 účastníci. 

VIAC TU: http://www.nazahori.sk/index.php/senica/item/3667-tragicka-dopravna-nehoda-pri-obci-cary-zasahoval-aj-vrtulnik-cesta-je-momentalne-neprejazdna

"Išlo o čelnú zrážku osobného motorového vozidla a dodávky. Vodiča osobného auta museli privolaní záchranári z vozidla najskôr vyslobodiť. Utrpel rozsiahle poranenia viacerých častí tela a záchranári museli u 19-ročného muža okamžite zahájiť kardiopulmonálnu resuscitáciu, ku ktorej sa po prílete k miestu pridal aj lekár leteckých záchranárov. Žiaľ, zranenia mladého muža boli tak rozsiahle, že aj napriek veľkej snahe záchranárov im napokon na mieste podľahol. Ostatní účastníci nehody boli ľahšie zranení a boli ponechaní v starostlivosti pozemných záchranárov. Vrtuľník so svojou posádkou sa vrátil späť na svoju základňu prázdny," popísala priebeh zásahu vrtuľníkovej záchranky hovorkyňa Hopjaková.

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on piatok, 21 august 2020 10:21

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.