Futbal z archívu: FOTOGALÉRIA: Na jar 2017 zavítal do Hlbokého líder z Radimova

Futbal z archívu: FOTOGALÉRIA: Na jar 2017 zavítal do Hlbokého líder z Radimova Featured

TJ Družstevník Hlboké - TJ Družstveník Radimov. Na snímke útočník hostí Patrik Kessl (v červenom) v súboji s domácim hráčom Bronislavom Chovancom. TJ Družstevník Hlboké - TJ Družstveník Radimov. Na snímke útočník hostí Patrik Kessl (v červenom) v súboji s domácim hráčom Bronislavom Chovancom. Nazahori.sk

V marci 2017 prišiel v 18. kole 6. ligy ObFZ Senica na štadión v Hlbokom líder tabuľky z Radimova a bolo sa na čo pozerať.

Domáci favorita poriadne potrápili a aj keď nakoniec prehrali 0:2, nemali sa za čo hanbiť. Radimov v tomto ročníku potvrdil svoju dominanciu a v súťaži jednoznačne dominoval, keď súťaž vyhral s 21 bodovým náskokom pred Brodským. Hlboké skončilo štvrté s bodovou stratou na Rybky.

Zaujímavosťou je, že v drese hostí nastúpili Andrej Šebesta, ten dokonca skóroval a Martin Černek, ktorí počas tejto zimy bojujú o miesta v druholigovej Skalici.

Hlboké – Radimov 0:2 (0:0)

Góly: 68. Drápal, 90. Šebesta

TJ Družstevník Hlboké: Hrušecký – Tóth, Zubalík, Kumančík, Otépka, Sládek, Vašek, Chovanec, Mráz, Matula

TJ Družstevník Radimov: Kotvan – Valla, M. Černek, Kessl (89. Balážik), Drápal, Urbánek, Šebesta, L. Černek (90. M. Masaryk), Urbánek, Božek, Krempa

V prvom polčase sa hral opatrný futbal, v ktorom sa na zaujímavé akcie muselo čakať až do záverečnej štvrťhodiny. Najskôr po nedorozumení obrany domácich hostia nevyužili šancu na úvodný gól a vzápätí takmer pykali. Na brankára Kotvana sa rútil osamotený Matula, ale gólman lídra svoj tím podržal. O pár minút neskôr nastala sporná situácia, keď v šestnástke hostí došlo ku kontaktu medzi domácim Matulom a obrancom Martinom Černekom, ale píšťalka rozhodcu Kendiho zostala nemá.

V druhom polčase sa hra predsa len viac otvorila, ale šancí bolo aj napriek tomu minimum. A tak sa na gól čakalo až do záverečnej dvadsaťminútovky. V nej sa k rýchlej kontre dostali Radimovčania. Prvú vlnu síce domáci ustrážili, ale lopta sa dostala na hranici šestnástky k Drápalovi a ten z prvej rozvlnil sieť. Domáci sa nevzdali, snažili sa s výsledkom niečo spraviť, ale výraznejšiu šancu si nevypracovali a tak udrelo na druhej strane. V samom závere utiekol Šebesta a popri vybiehajúcom Hrušeckom potvrdil víťazstvo hostí. Radimov sa tak teší z plného bodového zisku, aj keď podľa priebehu hry by zápasu viac slušala remíza.

Odkaz na zápas na futbalnete: TU 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on utorok, 19 január 2021 18:01

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.