Senickí policajti zadržali opitého 16-ročného vodiča, mal byť v karanténe

Senickí policajti zadržali opitého 16-ročného vodiča, mal byť v karanténe

Ilustračné foto Ilustračné foto KR PZ Trnava

Senickí policajti zastavili v piatok večer auto, ktorého vodič nemal za volantom vôbec sedieť. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Policajti, počas regulovania dopravy po dopravnej nehode medzi obcami Hradište pod Vrátnom a Osuské, zbadali im známe auto VW Polo. "Zastavili ho a na mieste vodiča našli len 16-ročného mladého muža. Pri dychovej skúške mladíkovi zistili v dychu viac ako jedno promile alkoholu. Nielen, že nafúkal, ale šoféroval napriek tomu, že mal zakázané viesť motorové vozidlá. To si vyslúžil tým, že jazdil bez vodičského preukazu," uviedla Antalová.

Dopravnými previneniami to ale neskončilo. "Hliadka pri kontrole zistila aj porušenie protipandemických opatrení. Mladík nepredložil negatívny test a naviac aj porušil karanténu. Policajti covidové priestupky postúpili na príslušný Okresný úrad a Regionálny úrad verejného zdravotníctva," doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Poverený policajt obvinil mladého muža z prečinov marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktoré hrozí trest odňatia slobody až na dva roky. V prípade mladistvého sa trest znižuje na polovicu. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on utorok, 02 marec 2021 15:44

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.