Senické trhovisko sa pripravuje na prevádzku

Senické trhovisko sa pripravuje na prevádzku Featured

fotky: zdroj Mesto Senica fotky: zdroj Mesto Senica

Jar pomaly, ale isto prichádza a s ňou aj sezóna predaja na tržniciach a trhoviskách. Odhliadnuc od rôznej úrovne platných protipandemických opatrení, prípravy na otvorenie mestského trhoviska na Hviezdoslavovej ulici v Senici už začali.

„S prípravou mestského trhoviska na novú sezónu sme začali počas prvého marcového týždňa. Spočíva predovšetkým v kontrole technického stavu predajných stolov, ich opravách (ak si to vyžadujú) a podľa vývoja počasia pristúpime k ich opätovnému natretiu. K trhovisku sme priviedli nový zdroj vody a v priebehu najbližších dní sfunkčníme zazimované sociálne zariadenia,“ vyratúva konateľ Mestského podniku služieb Ján Bachura.

Poplatky za predaj na mestskom trhovisku ostávajú aj pre nadchádzajúcu sezónu nezmenené. 

"Naši stabilní a dlhoroční predajcovia neboli v minulom roku zvlášť postihnutí, viacej nepriaznivú situáciu pocítili drobní predajcovia, ktorí chodia iba v sobotu dopoludnia predávať to, čo sa im naviac urodí v záhradke. Ak sa epidemiologická situácia v tomto roku výrazne nezmení, asi bude život na našom trhovisku veľmi podobný tomu z minulého roka. Predpokladáme, že prví predajcovia sa objavia v Senici už v závere tohto mesiaca, plnohodnotný predaj - vrátane priesad a plánt, sa určite rozbehne hneď po Veľkej noci,“ odhaduje Ján Bachura a zároveň dodáva, že všetko bude záležať od počasia i platných opatrení. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on utorok, 16 marec 2021 14:12

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.