VIDEO: Kamionistu po nehode na diaľnici D2 ratovala vrtuľníková záchranka

VIDEO: Kamionistu po nehode na diaľnici D2 ratovala vrtuľníková záchranka Featured

Dnes krátko po 08:45 h došlo z doposiaľ presne nezistených príčin v úseku 46,5 km diaľnice D2 v smere do Malaciek k dopravnej nehode nákladného motorového vozidla. Momentálne je úsek prejazdný v jednom jazdnom pruhu.

Vozidlo zišlo mimo vozovku kde došlo k jeho prevráteniu. Pri nehode zasahujú všetky záchranné zložky.  NaZahori.sk o tom informuje Michal Szeiff, hovorca KR PZ v Bratislave. 

V čase nehody, v blízkosti výjazdu na Bory Mall, neprevážal kamión žiadny náklad. Z dôvodu odstraňovania následkov nehody je diaľnica na nevyhnutne potrebný čas neprejazdná.

"Vodičov v tejto súvislosti vyzývame aby pri prejazde zvýšili svoju opatrnosť a trpezlivosť.  Premávku na mieste v súčasnosti usmerňujú hliadky dopravnej polície," dopĺňa krajský hovorca.

Na D2 zasahoval záchranársky vrtuľník

 

Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Bratislavy letela dnes ráno k dopravnej nehode, ku ktorej došlo na diaľnici D2 v smere na Malacky. 

NaZahori.sk informovala, Zuzana Hopjaková , PR manažér a hovorca vrtuľníkovej záchrannej služby ATE.

Zakliesneného vodiča nákladného vozidla museli privolaní záchranári z prevrátenej  kabíny najskôr vyslobodiť. 57-ročný muž bol pri vedomí, so záchranármi komunikoval, na okolnosti nehody si však nepamätal.

Po vyslobodení bol odovzdaný do starostlivosti posádke leteckých záchranárov, ktorí ho s poranením hlavy a hrudníka v stabilizovanom stave vrtuľníkom transportovali do Univerzitnej nemocnice Bratislava – Kramáre. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on streda, 28 apríl 2021 13:52

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.