"Vitaj, leto" na Kunovskej priehrade už v sobotu 19. 6.

"Vitaj, leto" na Kunovskej priehrade už v sobotu 19. 6. Featured

Podujatie Vitaj leto na Kunovskej priehrade Podujatie Vitaj leto na Kunovskej priehrade Mesto Senica

Prvým tohtoročným podujatím Vitaj leto sa rozprúdi nová sezóna na Kunovskej priehrade.

Kultúrne podujatie začne o 14.00 h s viac ako hodinovým vystúpením žiakov speváckeho odboru Základnej umeleckej školy Senica, ktorí majú pre publikum nachystaný popový repertoár. „Od 16.00 h bude ihrisko pri lodenici patriť divadlu Rád Červených Nosov a jeho náučnej revue pre deti „Obrázky zo života hmyzu“ o tom, čo je a nie je správne,“ uviedla hovorkyňa mesta Senica Tatiana Moravcová.

Večer o 18.00 h dostane priestor domáca hudobná skupina Memories, hrajúca prevažne country a rock. „O 18.30 h zmeníme spolu s kapelou The Rockin’Balls hudobný žáner smerom k overenému rock&rollu. Jej členovia sú verní fanúšikovia fenomenálnych kapiel ako The Beatles či Rolling Stones, ale aj legiend rock&rollu na čele s jeho kráľom Elvisom Presleym,“ prezradila Moravcová.

Počas celého popoludnia od 14.00 do 17.00 h sa o sprievodný program pre deti postarajú členovia DOMKY Senica – Združenia saleziánskej mládeže. "Pre najmenších návštevníkov úvodného podujatia tohtoročnej sezóny v areáli Kunovskej priehrady budú nachystané hravé a zábavné stanovištia, na ktorých budú deti spolu s rodičmi zbierať pečiatky. Pre šikovných čaká na záver odmena. Nebudú chýbať obľúbené rozprávkové postavičky," naznačila, že v programe je miesto aj pre najmenších, hovorkyňa mesta.

Podujatie organizuje príspevková organizácia mesta Senica – Mestské kultúrne stredisko Senica za rešpektovania a dodržiavania stále platných pandemických opatrení v spolupráci s obchodnou spoločnosťou mesta Rekreačnými službami mesta Senica, Základnou umeleckou školou Senica a DOMKA Senica.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on piatok, 18 jún 2021 07:29

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.