Senica: Na poste prednostky mestského úradu končí Katarína Vrlová

Senica: Na poste prednostky mestského úradu končí Katarína Vrlová Featured

Odchádzajúca prednostka zažila štyroch primátorov Odchádzajúca prednostka zažila štyroch primátorov zdroj fotiek: Mesto Senica FB

Dnešného zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Senici sa poslednýkrát zúčastnila prednostka úradu Katarína Vrlová.

 Odchádzajúca prednostka túto pozíciu zastávala 30 rokov a 5 mesiacov - od 4. februára 1991. Informuje o tom na sociálnej sieti Mesto Senica.

Počas svojho pôsobenia spolupracovala so štyrmi primátormi mesta. Po vysokej škole si ju za prednostku MsÚ vybral v roku 1991 vtedajší primátor Pavol Grimm. Následne 16 rokov, teda 4 funkčné obdobia, spolupracovala s Ľubomírom Parízkom (do roku 2014). V rokoch 2014- 2018 pracovala po boku Branislava Grimma a svoju profesijnú kariéru zavŕšila pred odchodom do dôchodku s najmladším z primátorom Martinom Džačovským, ktorý jej pred poslaneckým zborom poďakoval za poctivú prácu, ľudskosť a srdce, s ktorým sa popri odbornosti púšťala do riešenia pracovných úloh i problémov.

Primátor Džačovský:"Pozícia prednostu úradu je mimoriadne náročná, ako na čas, odbornosť, tak na komunikáciu smerom dovnútra úradu, poslancami mestského zastupiteľstva i smerom k občanom. Vy ste vždy dokázali všetky tieto požiadavky skĺbiť, možno aj preto, že ste prácu vykonávali nielen odborne, ale predovšetkým srdcom. V mene svojom, ale aj celého mestského úradu, mestských spoločností a celého poslaneckého zboru Vám želám do nasledujúcich mnoho, mnoho dní predovšetkým pevné zdravie a veľa elánu, aby ste sa mohli s radosťou venovať tomu, čo Vás baví a čo máte najradšej. “ 

Katarína Vrlová sa zapísala do Pamätnej knihy mesta, z rúk primátora mesta prevzala obraz od senického výtvarníka Štefana Ortha a ďakovný list mesta. Z rúk zástupcu primátora Filipa Lackoviča, ako aj všetkých bývalých primátorov a zástupcu poslaneckého zboru Michala Šúrka dostala kyticu kvetov. 

Vo funkcii prednostu MsÚ bude od 1. 7. 2021 pracovať JUDr. Marek Došek

Rate this item
(0 votes)
Last modified on utorok, 29 jún 2021 18:20

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.