Aktuálne: Tragická zrážka kamióna s osobákom v okrese Senica

Aktuálne: Tragická zrážka kamióna s osobákom v okrese Senica

Autentické foto Hasičského a Záchranného zboru Autentické foto Hasičského a Záchranného zboru HaZZ

Hasiči momentálne zasahujú pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na št. ceste II/500 v katastri obce Štefanov v okrese Senica na Záhorí.

Informuje o tom teraz Hasičský a záchranný zbor 

Pri nehode došlo k zrážke osobného automobilu s kamiónom, pričom vo vozidle sa v tom čase náchadzali štyria účastníci (z toho 3 maloleté osoby). Zasahujúci hasiči vyslobodili zakliesnené osoby z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru.

Aj napriek veľkej snahe zasahujúcich zložiek jedna osoba svojim zraneniam na mieste podľahla, tri maloleté osoby boli vrtuľníkmi VZZS a sanitkou ZZS transportované do nemocnice. Na mieste udalosti zasahujú hasiči zo Senice a z Kútov. Štátna cesta je momentálne uzavretá.  

"Z doposiaľ nezistených príčin došlo v úseku cesty smerom na Šaštín Stráže, ktorý je vyznačený plnou čiarou, k zrážke medzi autom a kamiónom. Vodička a 9-ročná dcéra, ktorá sedela na prednom sedadle spolujazdca, utrpeli obe veľmi vážne zranenia a boli z miesta nehody letecky transportované do nemocnice. Matka, žiaľ vážnym zraneniam pri prevoze podľahla.  Ďalšie dve deti, vo veku 7 a 6 rokov, ktoré sedeli vzadu v autosedačkách, sa zranili ľahšie. Jedno z detí nebolo príbuzným ženy. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia naďalej preveruje,"  NaZahori.sk o tom informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Zranených na Záhorí dnes ratovali dva záchranárske vrtuľníky

K dnešnej tragickej zrážke osobného auta s kamiónom, v katastri obce Štefanov smere na Šaštín Stráže v okrese Senica, poslala NaZahori.sk vyjadrenie hovorkyňa AIR – TRANSPORT EUROPE (ATE) Zuzana Hopjaková.

 

K vážnej dopravnej nehode na Záhorí bol v stredu 28.7.2021 privolaný najskôr záchranársky vrtuľník AIR – TRANSPORT EUROPE z Bratislavy, neskôr priletela na pomoc aj posádka z Trenčína. 

Viac tu: https://www.nazahori.sk/senica/item/4936-zranenych-na-zahori-dnes-ratovali-dva-zachranarske-vrtulniky

Rate this item
(2 votes)
Last modified on streda, 28 júl 2021 18:50

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.