Zranených na Záhorí dnes ratovali dva záchranárske vrtuľníky

Zranených na Záhorí dnes ratovali dva záchranárske vrtuľníky

autentické foto zdroj: ATE autentické foto zdroj: ATE

K dnešnej tragickej zrážke osobného auta s kamiónom, v katastri obce Štefanov smere na Šaštín Stráže v okrese Senica, poslala NaZahori.sk vyjadrenie hovorkyňa AIR – TRANSPORT EUROPE (ATE) Zuzana Hopjaková.

K vážnej dopravnej nehode na Záhorí bol v stredu 28.7.2021 privolaný najskôr záchranársky vrtuľník AIR – TRANSPORT EUROPE z Bratislavy, neskôr priletela na pomoc aj posádka z Trenčína. 

"V osobnom vozidle sa nachádzala jedna dospelá osoba a tri maloleté osoby. Žiaľ, vodička utrpela zranenia, ktorým aj napriek maximálnemu úsiliu záchranárov na mieste napokon podľahla. Prvá posádka leteckých záchranárov si následne do svojej starostlivosti prevzala 9-ročné dievčatko, ktoré bolo s vážnym úrazom hlavy v umelom spánku prevezené do Národného ústavu detských chorôb v Bratislave. Druhá posádka z Trenčína do rovnakej nemocnice transportovala v stabilizovanom stave 5-ročné dievčatko s úrazom hlavy. Tretie dieťatko ostalo v starostlivosti pozemných záchranárov," doplnila hovorkyňa ATE.

Tragická zrážka kamióna s osobákom v okrese Senica  

Pri nehode došlo k zrážke osobného automobilu s kamiónom, pričom vo vozidle sa v tom čase náchadzali štyria účastníci (z toho 3 maloleté osoby). Zasahujúci hasiči vyslobodili zakliesnené osoby z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru. 

Viac sme o nehode s vyjadrením hasičov a polície priniesli tu: https://www.nazahori.sk/senica/item/4934-aktualne-tragicka-zrazka-kamiona-s-osobakom-v-okrese-senica

Rate this item
(0 votes)
Last modified on streda, 28 júl 2021 18:35

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.