VIDEO: Senica siahala proti favoritovi na tri body až do nadstavenia

VIDEO: Senica siahala proti favoritovi na tri body až do nadstavenia Featured

FK Senica – DAC Dunajská Streda 1:1 (0:0) FK Senica – DAC Dunajská Streda 1:1 (0:0) DAC Dunajská Streda

Aj po 4. kole zostávajú futbalisti FK Senica bez prehry. Proti favorizovaným hráčom z Dunajskej Stredy mali veľmi blízko k plnému bodovému zisku, o ktorý prišli až v nadstavenom čase.

FK Senica – DAC Dunajská Streda 1:1 (0:0) TV Noviny

FK Senica – DAC Dunajská Streda 1:1 (0:0)

Góly: 78. Niarchos - 90+3. Sharani, žlté karty: Svoboda, J. Buchel - Kružliak, Beskorovajnyj, rozhodovali: Kružliak - Weiss, Straka, 651 divákov.

FK Senica: Ravas - Svoboda (77. Kučera), Gáč, Pavlík Šimčák - Goslin, Halabrín (52. Niarchos) - Twardek (62. J. Buchel), Šumbera (62. F. Buchel), Duda (52. Mašulovič) - Sukisa

DAC Dunajská Streda: Jedlička - Vera (46. Davis), Kružliak, Beskorovajnyj, Ciganiks - Dimun - Andzouana (67. Moumou), Schäfer, A. Balić (82. Sharani), Divković - Nicolaescu (73. Taiwo)

V Senici sa hral útočný zápas so šancami na oboch stranách. Do prvej sa dostali hostia v 9. minúte, keď Andzouana prešiel cez Svobodu až pred brankára Ravasa, ten nohami loptu vyrazil. Do prvého zakončenia sa dostali domáci v 18. minúte, keď po nakopnutej lopte strelil do bočnej siete Twardek. Seničania čoraz viac vystrkovali rožky a v priebehu 10 minút sa dostali do troch šancí. V 26. minúte po akcii Dudu a centri Šimčáka netrafil loptu Sukisa. Do výbornej streleckej pozície sa dostal v 32. minúte po prihrávke Twardeka obranca Svoboda, lopta po jeho strele však našla len obrancu Ciganiksa a bol z toho len rohový kop. O päť minút po rohu a zakončení Sukisu výborne zasiahol Jedlička a loptu vykopol. Do polčasu sa dostali do dvoch zakončení aj hostia. Po rýchlom protiútoku prestrelil bránku z 10 metrov Ciganiks a pred odchodom do kabín mohol padnúť gól po centri Divkoviča, no Nicolaescu loptu poslal tesne vedľa pravej žrde.

V úvode druhého polčasu mali loptu na kopačkách hostia, Seničania sa iba bránili. V 56. minúte sa dostal pred brankára Ravasa Divkovič, no mieril len do bočnej siete. Ďalší strelecký pokus mali hostia až v 72. minúte, lopta po strele Nicolaesca letela vedľa. Otvoriť skóre v 74. minúte mohol Moumnou, ale nastrelil iba žrď. V posledných 15 minútach sa osmelili smerom dopredu aj Seničania, viackrát podkúrili obrane hostí a dostali sa aj do vedenia. V 75. minúte ešte nepríjemnú strelu Sukisu Jedlička vyrazil na roh, no o tri minúty Sukica vybojoval loptu so stopérom Kružliakom, prihral striedajúcemu Grékovi Niarchosovi a ten loptu jemne tečoval za Jedličkov chrbát. Záhorákom tento gól vlial sily do ďalšieho boja. Veľkú šancu mal v Sukisa, keď bol sám na päťke, no mieril vedľa. Onedlho ďalšiu Šimčákovu strelu z rohu pokutového územia Jedlička vyrazil na ďalší roh. V samom závere sa snažili hostia aspoň o vyrovnanie, zakončenie Dimuna hlavou išlo nad bránu, no zo šťastného vyrovnávajúceho gólu sa radovali v závere nadstaveného času, kedy po centri Moumoua sa hlavou presadil Sharani a šťastne prekonal brankára Ravasa. Potom sa ešte dostali do zakončenia Záhoráci a Sukisa dal dokonca gól, ale ten pre ofsajd neplatil.

Hlasy trénerov

Pavel Šustr, tréner FK Senica: "Chceli sme súpera prekvapiť zmenou rozostavenia, čo sa nám príliš nepodarilo, a tak sme sa druhý polčas vrátili k našej taktike. Šťastie, ktoré sme mali v minulých zápasoch sa teraz trochu obrátilo proti nám, ale ideme s pokorou ku každému zápasu a sme vďační i za bod. Stále nás čaká tvrdá práca."

Antal Németh, tréner DAC Dunajská Streda: "Hru sme mali vo svojich rukách, vytvorili sme si veľa šancí, ktoré sme nevyužili. Sme sklamaní, lebo chceme vyhrať každý zápas. Boli sme si vedomí silu súpera, že je ťažký a má svoju kvalitu, ale mrzí nás, že sme nevyhrali."

Rate this item
(0 votes)
Last modified on nedeľa, 15 august 2021 07:32

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.