Policajti, hasiči a RZP zachraňovali na Bielej hore 4 mladých ľudí

Policajti, hasiči a RZP zachraňovali na Bielej hore 4 mladých ľudí

Polícia KR PZ TT Polícia KR PZ TT

Senickí policajti, spolu s hasičmi a RZP ratovali 4 mladých ľudí po nehode na Bielej hore. Aj takto môže dopadnúť odvážna jazda neskúseného vodiča. informovala o tom polícia SR.

Dnes, krátko po polnoci, šoféroval 18 ročný muž auto Honda CR-V po ceste I. triedy, smerom na obec Jablonica. Pri prejazde cez horský priechod pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vyšiel mimo cestu. „Narazil do svahu, od ktorého sa auto odrazilo a následne spadlo do priekopy. Pri nehode sa zranila celá posádka auta. Dvaja 18 roční a jeden 17 ročný chlapec, spolu so 17 ročným dievčaťom, boli po prvotnom ošetrení prevezení do nemocnice. Policajti vodičovi namerali v dychu 0,67 promile alkoholu,“ uviedla polícia.

Policajti presnú príčinu nehody, ako aj jej okolnosti, naďalej vyšetrujú. „Polícia zas a opäť apeluje na mladých vodičov, aby sa správali zodpovedne a nepreceňovali svoje schopnosti. Mladí vodiči majú nedostatok skúseností, a ak sa k tomu sa pridá frajerina, prípadne alkohol, auto vedie osoba, ktorá je pre ostatných na ceste časovaná katastrofa. Policajti sa potom stretávajú s tým, že mládežníci precitnú až na následky po nehode a vážnosť situácie si uvedomia vtedy, keď sa už nedá zvrátiť. Zabávajte sa, ale s rozumom a zodpovedne,“ apeluje polícia.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on streda, 25 august 2021 11:27

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.