Do Literárnej Senice sa môžete zapojiť do polovice septembra

Do Literárnej Senice sa môžete zapojiť do polovice septembra Featured

zahorskakniznica.eu zahorskakniznica.eu

Záhorská knižnica: Na celoslovenskú autorskú súťaž v poézii a próze Literárna Senica Ladislava Novomeského sa môžete prihlásiť do 15. septembra 2021.

Literárna Senica Ladislava Novomeského ponúka príležitosť konfrontovať prvé literárne pokusy s názormi odbornej poroty, ktorú zastrešuje Literárne informačné centrum Bratislava a ktorú tvoria renomovaní literáti. Vyhlasovateľmi súťaže sú tradične Trnavský samosprávny kraj, Záhorská knižnica v Senici, Mesto Senica, Literárne informačné centrum Bratislava a Spoločnosť Ladislava Novomeského Bratislava. 

Minulý ročník sa niesol v znamení zmien. Jednak zo strany organizátorov, jednak ako prirodzená reakcia na aktuálnu situáciu.

„Náš cieľ však zostáva rovnaký: chceme, aby súťaž LSLN spájala dlhoročnú tradíciu a bohaté skúsenosti, no napriek tomu zostala mladá a príťažlivá i pre nastupujúce generácie,“ uvádza Silvia Sameková, riaditeľka Záhorskej knižnice. Zmeny, ktoré iniciovali sami organizátori, sa podľa jej slov jednoznačne osvedčili a zostávajú v platnosti i pre práve vyhlásený 35. ročník. Konkrétne ide o prihlasovanie formou elektronickej prihlášky, anonymné posudzovanie súťažných príspevkov porotou a posun uzávierky.

Literárna Senica Ladislava Novomeského, celoslovenská autorská súťaž v poézii a próze, oslovuje už viac ako 30 rokov záujemcov o literárnu tvorbu. 

Viac TU: https://www.nazahori.sk/senica/item/4443-literarna-senica-l-novomeskeho-vstupuje-do-35-rocnika

Všetky informácie potrebné na prihlásenie do 35. ročníka súťaže Literárna Senica Ladislava Novomeského 2021 nájdu záujemci na webe www.zahorskakniznica.eu, v hlavnom menu odkaz Projekty.  

Rate this item
(0 votes)
Last modified on sobota, 28 august 2021 09:12

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.