Pápež Šaštín: Registrácia zaočkovaných končí nedeľou, do OTP sektorov je už uzavretá

Pápež Šaštín: Registrácia zaočkovaných končí nedeľou, do OTP sektorov je už uzavretá Featured

Prípravný tím návštevy pápeža Františka na Slovensku z kapacitných dôvodov kvôli epidemiologickým nariadeniam uzavrel registráciu do OTP sektorov na verejné podujatia spojené s návštevou pápeža Františka.

Oficiálnu registráciu účastníkov ukončia o polnoci z nedele 12. na pondelok 13. septembra 2021. Zverejnil to na stránke navstevapapeza.sk.

Celkovo sa prihlásilo 6 749 ľudí. Záujemcovia sa mohli prihlásiť do Šaštína (3 115), Prešova (1 724) a Košíc (Lokomotíva štadión - 1809 / Luník IX 101). Pre návštevníkov v režime OTP budú na podujatiach v Prešove, Košiciach a Šaštíne vytvorené vlastné sektory s vlastnými vstupmi.

Každý zaregistrovaný účastník do OTP sektoru dostane emailom vstupenku s QR-kódom: vstupenku si musí vytlačiť a priniesť na podujatie. Pri vstupe do sektoru OTP sa návštevníci preukážu vstupenkou, dokladom totožnosti a negatívnym testom alebo potvrdením o prekonaní covidu v ostatných 180 dňoch.

Upozornenie pre osoby, ktoré budú chcieť vstúpiť do sektorov v režime OTP s negatívnym výsledkom RT-PCR alebo LAMP testu (nie starším ako 72 hodín) alebo negatívnym výsledkom antigénového testu (nie starším ako 48 hodín), že test si treba dať spraviť pred príchodom na podujatie v mieste svojho bydliska.

Ak by predsa chcel niekto očkovaný prísť do sektoru OTP, MUSÍ predložiť JEDINE platný EU DIGITAL COVID CERTIFICATE s QR-kódom, nie hocaké iné potvrdenie, aj keby malo QR-kód. Ak bol zaočkovaný dvojdávkovou vakcínou, je nevyhnutné priniesť certifikát 2/2, pretože 1/2 nebude stačiť. 

Dôrazne sa odporúča očkovaným proti ochoreniu covid-19, aby sa registrovali v časti pre očkovaných, a jedine ak musia sprevádzať neočkovanú osobu, tak sa registrovali v časti pre OTP.

Oficiálnu registráciu účastníkov na verejné podujatia spojené s návštevou pápeža Františka ukončia o polnoci z nedele 12. na pondelok 13. septembra 2021.Ide o registráciu pre plne zaočkované osoby. Prihlásiť sa je možné do Šaštína, Prešova a Košíc. 

Bez registrácie sa záujemcovia na verejné podujatia spojené s návštevou pápeža Františka nedostanú.

Bližšie informácie o registrácii je možné získať na infolinke +421 2 2220 0075 (pon - pia 08:30 - 16:30) a e-mailovej adrese: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..  

zdroj:  www.navstevapapeza.sk 

Trnavský samosprávny kraj (TTSK) sa pripravuje na návštevu Svätého Otca v Šaštíne, kde bude slúžiť svätú omšu v stredu 15.septembra 2021 o 10. hodine.
 
 
 
 
 
 
 
V súvislosti s návštevou Svätého Otca Františka v Slovenskej republike bude potrebné počítať s určitými dopravnými obmedzeniami v Šaštíne - Strážach. Informovala o tom polícia.
 
 
 
 
 
 
 
Pri príležitosti návštevy pápeža Františka v meste Šaštín-Stráže dňa 15. septembra mu daruje mesto dielo s názvom Bazilika sedembolestnej panny Márie – Šaštín-Stráže.
 
 
 
 
 
 
 
Fakultná nemocnica AGEL Skalica sa pripravuje na zabezpečenie služieb zdravotnej starostlivosti a ochrany zdravia návštevníkov na hromadnej akcii v Šaštíne-Strážoch počas návštevy pápeža Františka I. na Slovensku.
 
 
 
 
 
 
 
Pápež František príde do Šaštína 15. septembra 2021 - v deň sviatku Sedembolestnej Panny Márie, ktorej je zasvätená aj tamojšia národná svätyňa. V jej blízkosti bude Svätý Otec František sláviť…
 
 
 
 
 
 
 
Dnes sa uskutočnil brífing na mieste prebiehajúcich prípravných prác, kde bude Svätý Otec sláviť svätú omšu v Šaštíne (mesto Šaštín-Stráže).
 
 
 
 
 
 
 
Šaštín-Stráže: 15. septembra 2021 pápež František spolu s prítomnými kardinálmi, biskupmi a kňazmi bude o 10:00 h sláviť na voľnom priestranstve v Šaštíne záverečnú svätú omšu.
 
 
 
Šaštín: Svätá Omša, ktorú bude sláviť Svätý Otec František spolu s prítomnými kardinálmi, biskupmi a kňazmi na voľnom priestranstve v Šaštíne 15.9.2021 sa začína o 10:00 hodine.
 
 
 
Mesto Šaštín-Stráže ako investor stavby „Rekonštrukcia miestnych komunikácií ul. Kláštorné nám., Pri rybníku, Do Gazárky a Nádražná ul. “ oznamuje občanom, fyzickým i právnickým osobám, že zhotoviteľ stavby začal v…
 
 
 
 
 
 
 
Mesto Šaštín-Stráže získalo na rekonštrukciu ciest a chodníkov pred návštevou pápeža 427.000 eur, ďalších 25.000 eur získalo na zabezpečenie mobiliáru a odškodnenie poľnohospodárov, ktorým vznikne škoda na plodinách.
 
 
Rate this item
(0 votes)
Last modified on piatok, 10 september 2021 10:30

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.