Skand Skalica: Mimoriadne spoje v deň návštevy pápeža v Šaštíne

Skand Skalica: Mimoriadne spoje v deň návštevy pápeža v Šaštíne Featured

foto:imhd.sk foto:imhd.sk

Autobusový dopravca Skand Skalica informuje verejnosť o mimoriadnych linkách, ktorá bude premávať v stredu 15.9.2021 na Záhorí k príležitosti návštevy Svätého Otca v Šaštíne ( mesto Šaštín-Stráže okres Senica).

Mimoriadne linky autobusov Skand Skalica

Od železničnej stanice Skalica cez obce a mestá okresov Skalica a Senica k železničnej stanici k vlakovým spojom a späť.

 

zdroj: www.skand.sk

 

V súvislosti s návštevou Svätého Otca Františka v na Slovensku bude potrebné počítať s určitými dopravnými obmedzeniami v Šaštíne – Strážach.
 
 
 
 
 
 
 
Prípravný tím návštevy pápeža Františka na Slovensku z kapacitných dôvodov kvôli epidemiologickým nariadeniam uzavrel registráciu do OTP sektorov na verejné podujatia spojené s návštevou pápeža Františka.
 
 
 
 
 
 
 
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) sa pripravuje na návštevu Svätého Otca v Šaštíne, kde bude slúžiť svätú omšu v stredu 15.septembra 2021 o 10. hodine.
 
 
 
 
 
 
 
V súvislosti s návštevou Svätého Otca Františka v Slovenskej republike bude potrebné počítať s určitými dopravnými obmedzeniami v Šaštíne - Strážach. Informovala o tom polícia.
 
 
 
 
 
 
 
Pri príležitosti návštevy pápeža Františka v meste Šaštín-Stráže dňa 15. septembra mu daruje mesto dielo s názvom Bazilika sedembolestnej panny Márie – Šaštín-Stráže.
 
 
 
 
 
 
 
Fakultná nemocnica AGEL Skalica sa pripravuje na zabezpečenie služieb zdravotnej starostlivosti a ochrany zdravia návštevníkov na hromadnej akcii v Šaštíne-Strážoch počas návštevy pápeža Františka I. na Slovensku.
Rate this item
(0 votes)
Last modified on nedeľa, 12 september 2021 12:33

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.