Senickí kriminalisti objasnili lúpež, páchatelia sú už vo väzbe

Senickí kriminalisti objasnili lúpež, páchatelia sú už vo väzbe Featured

zdroj: Polícia SR zdroj: Polícia SR

Senickí kriminalisti objasnili lúpež, na ktorej sa podieľali traja mladí muži. Tí okradli 24-ročného Macedónčana, ktorý musel z technických príčin odstaviť svoju dodávku mimo cestu I. triedy, medzi obcami Jablonica a Trstín. 

V tom čase ho už sledovali dvaja muži na Forde Focus. „Auto odstavili pred dodávkou a 22-ročný muž prišiel k cudzincovi, vytiahol paralyzér a omráčil ho. Z kabíny zobral koženú tašku, nasadol do auta a spolu s komplicom utiekli smerom na mesto Senica. Olúpený muž sa ich snažil prenasledovať, ale po chvíli sa mu stratili z dohľadu. Lúpežou mal prísť o viac ako 8000 eur,“ uviedla pre NaZahori.sk Zlatica Antalová, hovorkyňa KR PZ Trnava.

Policajti na augustovom prípade intenzívne pracovali a krátko po lúpeži sa im podarilo stotožniť 22-ročného páchateľa. Pri domovej prehliadke u neho našli predmety, ktoré potvrdili verziu okradnutého cudzinca. „Pod ťarchou dôkazov sa nakoniec ku skutku priznal a prezradil aj meno svojho 24-ročného kumpána. Do lúpeže mal byť zapletený aj 29-ročný rodák zo Severného Macedónska, ktorý poznal obeť a mal informácie o trase jej pohybu. Po čine sa mali všetci traja stretnúť a lup si rozdeliť rovnakým dielom,“ doplnila polícia.

Vyšetrovateľ trojicu obvinil zo zločinu lúpeže spolupáchateľstvom. V prípade dokázania viny im môže hroziť pobyt vo väzení na 7 až 12 rokov. Všetci traja muži sú stíhaní väzobne.

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on pondelok, 13 september 2021 18:05

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.