VIDEO: Uzávierka foto súťaže o najkrajšie zábery Záhoria sa blíži

VIDEO: Uzávierka foto súťaže o najkrajšie zábery Záhoria sa blíži Featured

By TS a redakcia NaZahori.sk september 20, 2021 0

Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Záhorie vyhlásila štvrtý ročník fotografickej súťaže Záhorie - rozmanitá zem. Fotografie je možné zasielať do 30. septembra 2021.

Súťaž je určená amatérskym aj profesionálnym fotografom. Úlohou fotografov je zachytiť krásy a zaujímavosti regiónu Záhorie. „V štvrtom ročníku sa bude súťažiť v jednej kategórii Zaži Záhorie. Súťaž vyvrcholí vernisážou víťazných fotografií a o víťazoch rozhodne odborná porota a verejnosť hlasovaním na sociálnej sieti na stránke Región Záhorie," informoval výkonný riaditeľ OOCR Záhorie Martin Lidaj.

„Vnímam to ako výborný marketing. Najlepšie diela budú vystavené na spoločnej výstave a som presvedčený, že návštevníkov vzhliadnutie atraktívnych fotografií motivuje k návšteve miest, ktoré na Záhorí ešte nepoznajú. A je úplne jedno či ide o región Holíča, Senice, Skalice či Malaciek,“ uviedol predseda predstavenstva OOCR Záhorie Zdenko Čambal.

Ide už o tradičnú aktivitu regionálnej organizácie a cieľom súťaže je priblížiť najkrajšie miesta na Záhorí. „Zmyslom je neprezentovať tie najznámejšie pamiatky, ktoré sú všeobecne známe, ale nájsť malebné zákutia, ktoré by mohli prilákať nielen návštevníkov zvonka, ale aj samotných Záhorákov,“ doplnil výkonný riaditeľ OOCR Záhorie Martin Lidaj.

Do predchádzajúceho ročníka poslali súťažiaci 68 fotografií. Odborná porota vybrala 28 najlepších diel, ktoré sa stali súčasťou výstavy. Boli vyhlásené dve víťazné fotografie, jednu vybrala porota a druhú verejnosť hlasovaním na sociálnej sieti. 

Každý súťažiaci môže do súťaže poslať maximálne dve fotografie. Fotografie je možné zasielať do 30. septembra 2021 na mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Podmienkou je, aby fotografia bola zhotovená na území regiónu Záhorie v okresoch Senica, Skalica a Malacky.

 


 
 
Smrdáky sú známe predovšetkým ako kúpeľná obec. Významné miesto tu však má aj vinohradnícka činnosť. Pestovanie viniča a výroba vína má v obci stáročnú tradíciu. Dokazuje to samotný erb obce,…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Smrdáky nie sú známe len ako kúpele, ale významná je pre obec aj vinohradnícka činnosť. Pestovanie viniča a výroba vína má v obci stáročnú tradíciu. To dokazuje samotný erb obce,…
 
 
 
 
 
 
 
Predstavenstvo organizácie schválilo vstup nových členov - mesta Brezová pod Bradlom a obce Sobotište. OOCR Záhorie tak oddnes pôsobí na území troch krajov.
 
 
 
 
 
 
 
Oblastná organizácia cestovného ruchu Záhorie (OOCR Záhorie) slávnostne otvorila v Smrdákoch vernisážou v utorok 25. mája 2021 súťažnú výstavu fotografií Záhorie-rozmanitá zem 2020, na ktorej zároveň vyhlásili víťazné fotografie.
 
 
 
 
 
 
 
SMRDÁKY 13. mája: Tento týždeň na Záhorí sprístupnili verejnosti ďalšiu významnú atrakciu, ktorá ešte viac zatraktívni región. Novopostavená Rozhľadňa na Hrebienku v Holíči už slúži verejnosti.
 
 
 
 
 
 
 
Región Záhoria poskytuje z hľadiska cestovného ruchu všestranné využitie. Na svoje si prídu nielen záujemcovia o históriu či pamätihodnosti, ale región ponúka aj vhodné podmienky na cykloturistiku, pešiu turistiku ako…
 
 
 
 
 
 
 
Oblastná organizácia cestovného ruchu Záhorie (OOCR Záhorie) vyhlásila koncom apríla 4. ročník fotografickej súťaže Záhorie - rozmanitá zem. Súťažné fotografie je potrebné zaslať do 30. septembra 2021.
 
 
 
 
 
 
 
Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Záhorie vyhlásila výsledky druhého ročník fotografickej súťaže Záhorie - rozmanitá zem.
Rate this item
(0 votes)
Last modified on pondelok, 20 september 2021 10:24

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.