OOCR Záhorie: Začalo hlasovanie o najkrajšie foto regiónu

OOCR Záhorie: Začalo hlasovanie o najkrajšie foto regiónu Featured

zdroj foto: NaZahori.sk zdroj foto: NaZahori.sk

Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Záhorie spustila pre verejnosť hlasovanie v štvrtom ročníku fotografickej súťaže Záhorie - rozmanitá zem.

Zapojiť sa mohli amatérski aj profesionálni. Úlohou fotografov bolo zachytiť krásy a zaujímavosti regiónu Záhorie.

"V štvrtom ročníku sa súťažilo v jednej kategórii - Zaži Záhorie. Do súťaže sa tento rok prihlásilo viac ako 100 fotografií od 60 autorov," informoval výkonný riaditeľ OOCR Záhorie Martin Lidaj.

Do predchádzajúceho ročníka poslali súťažiaci 68 fotografií. "Všetky fotografie boli nahraté na Facebook stránku región Záhorie https://www.facebook.com/media/set?vanity=regionzahorie&set=a.5096088590407827, kde môže teraz verejnosť rozhodnúť, ktorá fotka sa im páči najviac”, doplnil Lidaj.

Hlasovať je možné do 17. novembra do 22,00 hodiny. Okrem ceny verejnosti bude udelená aj cena odbornej poroty. Hlavným porotcom je fotograf Adam Húšek, ďalší porotcovia sú fotograf Tomáš Bilka a Dominika Ondrovičová. Víťazi získajú ceny od členov OOCR Záhorie. Súťaž vyvrcholí vernisážou, ktorá sa bude konať na jar 2022 v kúpeľoch Smrdáky. 

"Súťaž vnímam ako výborný marketing. Najlepšie diela budú vystavené na spoločnej výstave a som presvedčený, že návštevníkov vzhliadnutie atraktívnych fotografií motivuje k návšteve miest, ktoré na Záhorí ešte nepoznajú. A je úplne jedno, či ide o región Holíča, Senice, Skalice či Malaciek," uviedol predseda predstavenstva OOCR Záhorie Zdenko Čambal.

Ide už o tradičnú aktivitu regionálnej organizácie a cieľom súťaže je priblížiť najkrajšie miesta na Záhorí. "Zmyslom je neprezentovať len tie najznámejšie pamiatky, ktoré sú všeobecne známe. Chceme ukázať aj malebné zákutia nášho regiónu, ktoré inšpirujú k návšteve návštevníkov zvonka, ale aj samotných Záhorákov," uviedol na záver riaditeľ OOCR Záhorie.

 

 

OOCR Záhorie slávnostne otvorila v Smrdákoch vernisážou 25. mája 2021 súťažnú výstavu fotografií Záhorie-rozmanitá zem 2020, na ktorej zároveň vyhlásili víťazné fotografie.
 
 
 
 
 
OOCR Záhorie už má viac ako 50 členov, v rozširovaní plánuje pokračovať.
Rate this item
(0 votes)
Last modified on pondelok, 11 október 2021 14:06

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.