Pivné kúpele Sandorf

Pivné kúpele Sandorf

Pivné kúpele Sandorf Pivné kúpele Sandorf NaZahori.sk

Pivné kúpele Sandorf sa nachádzajú v krásnom zakarpatskom prostredí dedinky Prievaly.

Sandorf to je pivovar, šenk, penzión, reštaurácia a kúpele v jedinečnom spojení. Pivovar Sandorf vyrába rôzne druhy pív pod vlastnou značkou, ktoré si môžete vychutnať aj v tunajšom Šandorfskom šenku.

Penzión ponúka hosťom ubytovanie v útulne zariadených izbách a apartmánoch, reštaurácia ponúka okrem denného menu aj tradičné európske jedlá a samozrejme pivné špeciality. Punc výnimočnosti však dotvárajú práve pivné kúpele a wellness.

Wellness

Čo sa pre mnohých zdá iba snom, je v pivných kúpeľoch Sandorf realitou. Skutočne sa môžete vykúpať v pive. Presnejšie povedané ide o presný pomer vody a mladého piva Sandorf, ktoré je veľmi bohaté na vitamíny skupiny B, aktívne kvasnice podporujúce hojenie a množstvo látok prospešných najmä pre pokožku. Teplá voda zasa otvára póry, stimuluje obehový systém a uvoľňuje svalstvo.

Pivný kúpeľ trvá 30 minút a nasleduje odpočinok po pivnom kúpeli ďalších 30 minút. Následne sa neodporúča sprchovať aspoň 6 hodín.

Okrem pivného kúpeľa si môžete vychutnať rašelinový kúpeľ, kúpeľ s morskou soľou, alebo si odpočinúť pri vodnej masáži vo vírivke alebo v saune. Pre návštevníkov je atraktívna aj bohatá ponuka masáží - relaxačná masáž, reflexná masáž, čínska tlaková masáž TUINA, Dornova metóda, Breussova masáž, Bowenova masáž a rôzne druhy thajských masáží.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on streda, 13 október 2021 14:15

Senica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Senica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.