VIDEO: Nehodu kolobežkára s BMW v Senici zachytila kamera

VIDEO: Nehodu kolobežkára s BMW v Senici zachytila kamera Featured

foto z autentického videa v článku zdroj: Polícia SR foto z autentického videa v článku zdroj: Polícia SR

Senickí dopraváci vyšetrujú nehodu staršieho BMW a e-kolobežky. Priebeh nehody zachytila na autokameru náhodná svedkyňa.

Minulú stredu došlo ráno, v meste Senica, k dopravnej nehode, pri ktorej sa zranil 35-ročný kolobežkár. 64-ročný vodič pravdepodobne riadne nesledoval situáciu na ceste a pri vychádzaní z vedľajšej cesty nedal prednosť jazdcovi na elektrickej kolobežke.

NaZahori.sk o tom informovala Zlatica Antalová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Prednou časťou auta narazil do kolobežkára, ktorý sa zrážke snažil ešte na poslednú chvíľu vyhnúť. Pri páde utrpel zranenia, s ktorými skončil na ošetrení v nemocnici. Policajti podrobili vodiča auta dychovej skúške, ktorá prítomnosť alkoholu nepotvrdila.   

V tomto prípade opäť doplatil na nepozornosť vodiča nevinný človek. "Apelujeme na vodičov, aby sa plne venovali vedeniu vozidla a pozorne sledovali situáciu na ceste. Najmä v mestách a obciach, kde je zvýšený pohyb cyklistov, kolobežkárov a chodcov, zvýšte opatrnosť. Predvídajte a uvedomte si, že aj napriek ročnému obdobiu sa po cestách pohybuje množstvo nemotorových účastníkov,"  doplnila Antalová. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on piatok, 12 november 2021 15:59
Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.