FOTO+VIDEO: Radimov herne predčil treťoligistu, ale ten sa teší po penaltovej lotérii

FOTO+VIDEO: Radimov herne predčil treťoligistu, ale ten sa teší po penaltovej lotérii

Futbalisti TJ Radimov sa tešia po vyrovnávajúcom góle. Zľava autor gólu Lukáš Černek, Radoslav Drápal a Patrik Kessl. Futbalisti TJ Radimov sa tešia po vyrovnávajúcom góle. Zľava autor gólu Lukáš Černek, Radoslav Drápal a Patrik Kessl. Vlado Miček

Futbalisti TJ Radimov odohrali výborný duel v 3. kole Slovenského pohára, v ktorom narazili na minuloročného druholigistu z Nového Mesta.

TJ Radimov - AFC Nové Mesto nad Váhom 1:1, 2:3 na jedenástky NaZahori.sk

TJ Radimov – AFC Nové Mesto nad Váhom 1:1 (0:1), 2:3 po 11 m

Góly: 90. L. Černek – 16. Železník

Radimov: Kotvan – Fruhauf, Bzdúšek, M. Černek, Križánek, Drápal, Kessl, Božek, Ravas, Bohunický, Serdahely (J. Urbánek, L. Černek, Dermek)

Nové Mesto: Druxa – Hornáček, Šupka, Martinko, Holíček, Kubrický, Jurica, Múdry, Železník, Miklovič, Fabuš (Vavrúš, Bošanský, Gajdošík)

Skúsenejší hostia sa dostali do vedenia po ojedinelej akcii krížnou strelou Železníka z hranice šestnástky. Domácich to na niekoľko minút zaskočilo, ale postupom času sa čoraz viac osmeľovali.

V druhej časti už bolo v podstate na ihrisku iba jediné mužstvo a domáci súperovi poriadne prikurovali. V bráne hostí však po zmene strán nastúpil Vavrúš, ktorý bol počas leta na skúške aj v neďalekej Skalici a doslova čaroval, keď zneškodnil niekoľko nebezpešných šancí Záhorákov. V poslednej minúte sa však na radosť zaplnených tribún presadil hornou časťou tela Lukáš Černek a vynútil pre domácich penaltový rozstrel.

V ňom sa vedenie prelievalo a podobne ako proti Myjave súpera doslova do zúfalstva privádzal domáci gólman Michal Kotvan, ktorý zneškodnil tri pokutové kopy. Ani to ale napokon nestačilo, keďže na Radimov sa lepila smola a dve strely sa od konštrukcie brány odrazili mimo bránu a tak sa z postupu teší favorit.

Tomáš Míša, tréner TJ Radimov: „V zápase sme chceli uspieť, lebo pre nás bol tento pohár dôležitý a významný, na rozdiel od iných slovenských klubov. Za výkon musím svojich zverencov pochváliť, súperovi, ktorý ešte v minulej sezóny hral druhú najvyššiu súťaž sme v podstate nič nedovolili. Až na gól a šancu v 66. minúte sa do výraznejšej príležitosti nedostali. Rozstrel je už lotéria a nepomohol ani výborný výkon Kotvana. Od zajtra sa už sústredíme na ligu, kde nás cez víkend čaká derby v hodovom zápase proti Gbelom.

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on streda, 08 august 2018 22:46

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.