FOTO: Dávid Okoličány spokojný s prípravou, pozýva na autogramiádu hokejistov HK Skalica

FOTO: Dávid Okoličány spokojný s prípravou, pozýva na autogramiádu hokejistov HK Skalica

Dávid Okoličány (HK Skalica) Dávid Okoličány (HK Skalica) Vlado Miček

Víťazným zápasom s HC Bratislava zakončili hokejisti HK Skalica sériu prípravných stretnutí pred novou sezónou.

V piatich stretnutiach zaznamenali Skaličania jedinú prehru v riadnom čase, keď nestačili na susedný Hodonín na jeho ľade. K nej pridali jednu prehru po samostatných nájazdoch v úvode so Šumperkom, jedno víťazstvo v rozstrele s Hodonínom a dve víťazstva, keď deklasovali Budapešť 9:0 a naposledy HC Bratislava 6:4. „Príprava splnila svoj účel, myslím si, že sme sa dokázali dobre pripraviť na sezónu. Zápasy nás dobre preverili pred štartom nového ročníka, teraz u len pretaviť prípravu do súťaže,“ poznamenal útočník Skalice Dávid Okoličány.

V záverečnom stretnutí si Záhoráci v súboji s bratislavským celkom spravili chuť najmä po streleckej stránke, keď konto súpera zaťažili šiestimi gólmi „Zápas sa mi hodnotí dobre. Dokázali sme súpera fyzicky prehrať, dokázali sme streliť vysoký počet gólov, čo by mohlo byť dobrým znamením. Takže spokojnosť,“ skonštatoval mladý hokejista.

Na záver prípravy víťazstvo potešilo zvlášť ak nasledovalo po stretnutí v Hodoníne, ktoré výsledkovo ani herne nevyšlo Skaličanom úplne podľa predstáv. „Bezpochyby nám to zdvihlo v kabíne náladu. Posledný zápas pred sezónou je vždy dobré vyhrať a naladiť sa pred ostrým štartom,“ potvrdil 21-ročný hokejista.

Rodák z Trstenej strelil úvodné dva zásahy stretnutia, mal na hokejke aj ďalšie šance. „Neboli to moje vypracované akcie, bol som v správnom čase na správnom mieste. Bol som pred bránkou dôrazný a vyšlo to. Mal som aj ďalšie šance, rád by som dal hetrik, nebolo to v tom, že by som nechcel platiť do klubovej kasy. Pevne verím, že som si ďalšie presné zásahy schoval aj na súťaž,“ s úsmevom smerom k svojej produktivite uviedol Okoličány.

On aj jeho spoluhráči sa už tešia na autogramiádu, ktorá sa uskutoční v sobotu 8. septembra v priestoroch pred zimným štadiónom. „Máme v Skalici skvelých fanúšikov a aj takto s nimi chceme byť v tesnejšom kontakte a odvďačiť sa im za výborné povzbudzovanie,“ pripomenul najbližšiu akciu hokejistov. Celodenný program začína už o 11.00 a bude pokračovať až do 20.00 h. Autogramiáda hokejistov HK Skalica je plánovaná na 13.00 h.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on sobota, 08 september 2018 07:39

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display