FOTO: Hokejsti HK Skalica rozobrali súpera z Dubnice a zaknihovali presvedčivé víťazstvo

FOTO: Hokejsti HK Skalica rozobrali súpera z Dubnice a zaknihovali presvedčivé víťazstvo

HK Skalica - MHK Dubnica HK Skalica - MHK Dubnica Vlado Miček

Hokejisti HK Skalica si po troch prehrách napravili chuť a po jednoznačnom priebehu získali tri body.

HK Skalica – MHK Dubnica 7:1 (3:1, 3:0, 1:0)

Góly a asistencie: 9. Trnka (Okoličány), 15. Škápik (Hujsa), 16. Štumpf (Trávniček, Jurák), 23. Okoličány, 30. Trnka (Dufek, Okoličány), 35. Vaškovič (Hílek, Janáč), 44. A. Kotzman (Janáč)– 18. Jakubík (Lantoš)

HK Skalica: Romančík – Janík, Škápik, Pač, Trávniček, Straka, Sloboda, Kotzman P., Hílek – Kniazev, Hujsa, Vaškovič – Štumpf, Jaša, Jurák – Okoličány, Dufek, Trnka – Janáč, Mowrey, Kotzman A.

MHK Dubnica nad Váhom: Gibl (16. Pajpach) – Matejovič, Jarábek, Rehák, Plavecký, Hlaváček, Hohl – Kristín, Lantoš, Trenčan – Kokavec, Ďuriš, Krajči – Kútny, Jakubík, Krajč – Vakhrameev, Prna, Medek

Rozhodcovia: M. Mĺkvy – F. Crman, Ľ. Kovalík

Divákov: 795 divákov

Skaličania po troch neúspešných výsledkoch vstúpili do stretnutia aktívne a bolo na nich vidieť, že svojim fanúšikom chcú pripraviť atraktívne hokejové predstavenie. To sa začalo napĺňať už v 9. minúte, keď sa najlepšie pred brankárom hostí zorientoval Trnka a po asistencii Okoličányho otvoril skóre stretnutia. V 15. minúte sa Záhorákom naskytla presilovka o dvoch hráčov a Ľubo Škápik z pozície obrancu nekompromisne trestal po presnej prihrávke Hujsu. Z následnej početnej výhody o jedného hráča sa Skaličania radovali opäť, keď pohotovo zakončil Štumpf. Domácich však v závere tretiny schladil pohotový Jakubík, ktorý zužitkoval prihrávku Lantoša.

Lenže do druhej časti opäť vstúpili aktívne Záhoráci a v 23- minúte opäť odskočili na tri góly po presnom zásahu Okoličányho. V polovici stretnutia pridal svoj druhý gól Trnka, ale ani to nezastavilo aktivitu Skaličanov. O päť minút doplnil poltucet presných zásahov Vaškovič a hostia sa len sporadicky dokázali dostať na polovicu domácich.

Na začiatku tretej tretiny v 44. minúte sa po asistencii Patrika Janáča presadil Alex Kotzman a skóre zápasu ukončil pre Záhorákov na 7:1. Záverečná tretina zápasu sa vyznačovala zbytočnou tvrdosťou a vylúčeniami.

Michal Ružička, tréner HK Skalica: "My sme išli do zápasu po troch prehrách a nie je to jednoduché chalanov pozitívne naladiť. Bol tam však dobrý prístup od začiatku zápasu, čo sa pretavilo do celkového výsledku. My takto musíme pokračovať ďalej a od tohto výsledku sa odraziť. Aj keď sme v Martine a Michalovciach odohrali dobré zápasy, bohužiaľ body sme nezískali. Keď chceme hrať na špici tabuľky, musíme bodovať."

Svätopluk Kosik, asistent trénera HK Skalica: "Po troch prehratých zápasoch, ktoré sme odohrali, sme teraz chceli jednoznačne bodovať a podarilo sa to. Chlapci podali zodpovedný výkon. Aj keď musím povedať, že ku spokojnosti je stále ďaleko. Zápas chlapci odmakali, strelili sme pekné góly. Podržal nás v zápase brankár Romančík. No a ukázali sme, že tá sila v mužstve jednoznačne je. Treba len tak pokračovať ďalej."

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on štvrtok, 15 november 2018 09:54

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.