Futbalisti MFK Skalica podľahli oslabenému Popradu

Futbalisti MFK Skalica podľahli oslabenému Popradu

FK Poprad - MFK Skalica 1:0 FK Poprad - MFK Skalica 1:0 futbalnet

Futbalisti MFK Skalica nedokázali využiť výhodu toho, že po pohárovom stretnutí v Michalovciach sa museli Popradčania obísť bez štvorice hráčov a podľahli im 0:1.

FK Poprad - MFK Skalica 1:0 (0:0)

Gól: 69. Pajer

FK Poprad: Malec – Maťaš, Hric, Luberda, Maslo, Zošák (C), Gallovič, Pajer, Jančo (88. Slebodník), Šesták, Holiš (60. Acosta)

MFK Skalica: Junas – Popović, Hlavatovič, Milota, Pospíšil – Opiela (C), Nagy – Frimmel, Matić (79. Blažek), Mášik (61. Kovaľ) – Haša

V prvom polčase sa hral v Poprade opatrný futbal s minimom šancí a tak nebolo prekvapením, že sa do šatní išlo za bezgólového stavu. 

Druhé dejstvo sa začalo miernou prevahou domácich, ale ani tí si nedokázali vytvoriť výraznejšiu šancu. Rozhodujúci moment prišiel v 69. minúte, keď sa lopta po zaváhaní obrany Záhorákov dostala k Pajerovi, ktorý zamieril presne k ľavej žrdi Junasovej brány, ktorý na loptu nedosiahol. Skaličania v záverečnej štvrťhodine zvýšili aktivitu, ale do gólovej šance sa nedostali. Najbližšie k vyrovnaniu mal Marek Frimmel, ktorého strela spoza šestnástky opečiatkovala brvno Malecovej brány.

Hlasy po zápase

Marek Petruš, tréner FK Poprad: „Sme spokojný po náročnom týždni, keď sme v priebehu týždňa odohrali tri zápasy. Nepozerali sme na to, ako sme hrali v Skalici na jeseň. Zásah do mužstva po trestoch z pohárového stretnutia bol výrazný, ale chlapci, ktorí nastúpili sa s tým dokázali vysporiadať. Ako som spomínal, pohár máme za sebou neúspešne, bohužiaľ Michalovce majú svoju kvalitu, ale ligu sme odštartovali dobre, máme šesť bodov.

Jozef Dojčan, tréner MFK Skalica: „Ťažko sa to hodnotí, trápime sa, nevieme dať gól. Bolo to vidieť aj pri šanci Hašu, čo bola asi zlomová situácia v stretnutí, ktorú sme nedokázali premeniť. Domáci mali šance, nakoniec nám dali gól spoza šestnástky. Bez gólu sa nedá bodovať. Neviem čím to je, že sme ešte na jar nevyhrali, nedali sme góly...

Rate this item
(0 votes)
Last modified on sobota, 16 marec 2019 18:18

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.