Skalica: Kontrolór vyhral vo verejnej súťaži, do ktorej sa mohol prihlásiť každý

Skalica: Kontrolór vyhral vo verejnej súťaži, do ktorej sa mohol prihlásiť každý

Skalica: Kontrolór vyhral vo verejnej súťaži, do ktorej sa mohol prihlásiť každý NaZahori.sk

V predanom majetku za roky 2015 až 2018 figurujú medzi inými aj tri položky, pri ktorých ako kupujúci vystupuje súčasný hlavný kontrolór mesta Skalica.

Ide o tri pozemky a chatu pod názvom Hájovňa, ktorá bola odpredaná v júni v roku 2018. Táto informácia prebehla aj na sociálnej sieti a preto sme zisťovali ako to s predajom pozemkov a chaty bolo.

„Za prvé predaj nie je z tohto roku. Hlavné je ale to, že bola minulý rok vyhlásená súťaž na odpredaj nadbytočného, väčšinou schátraného majetku, zverejnená na webe i v niekoľkých novinách a mohli sa záujemcovia hlásiť a dávať ponuky a najväčšej ponuke bol majetok predaný,“ potvrdil pre NaZahori.sk Milan Roman, ktorý bol v tej dobe zástupcom primátora mesta Skalica.

Ako ďalej dodal, bola na to zriadená komisia, v ktorej nebol žiadny z kupujúcich. „Predaj prebehol normálne a transparentne. Prihlásiť sa mohol každý, ponuky sa odovzdávali v zalepenej obálke, otvárala ich všetky spoločne komisia. Kto a prečo to tu účelovo vyťahuje v deň konania mestského zastupiteľstva, to je ta správna otázka,“ doplnil Roman.

„Hájenku s pozemkami som kúpil vo verejne vyhlásenej súťaži. Svoju ponuku som podal dva týždne pred ukončením súťaže, nie na poslednú chvíľu. Do súťaže sa mohol prihlásiť každý, bola zverejnená a verejne dostupná,“ pre NaZahori.sk uviedol hlavný kontrolór Gejza Liška.

Pre úplnosť dodávame, že vysúťažená cena na pozemky a chatu bola 100.003 eur.


Rate this item
(0 votes)
Last modified on streda, 10 apríl 2019 13:14

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.