VIDEO: Parádny obrat hokejbalistov Skalice, tromi gólmi otočili semifinále a vedú 1:0!

VIDEO: Parádny obrat hokejbalistov Skalice, tromi gólmi otočili semifinále a vedú 1:0!

Víťazná radosť po presnom zásahu Patinku v prvom semifinále hokejbalovej extraligy Hokejmarket Skalica - Kometa Vrútky 4:3 po pr. (0:2, 1:1, 2:0 - 1:0) Víťazná radosť po presnom zásahu Patinku v prvom semifinále hokejbalovej extraligy Hokejmarket Skalica - Kometa Vrútky 4:3 po pr. (0:2, 1:1, 2:0 - 1:0) NaZahori.sk

Hokejbalisti Hokejmarket Skalica vstúpili úspešne do semifinálovej série s obhajcom trofeje z Vrútok, keď dokázali v záverečnej tretine zmazať dvojgólové manko a v predĺžení získali prvé víťazstvo v sérii.

Hokejmarket Skalica - Kometa Vrútky 4:3 po pr. (0:2, 1:1, 2:0 - 1:0) NaZahori.sk

Hokejmarket Skalica - Kometa Vrútky 4:3 po pr. (0:2, 1:1, 2:0 - 1:0)

Góly: 18. Válek (Krajsa), 38. Krajsa (Rampáček), 45. Miklík (Patinka), 55. Patinka - 13. SImon, 14. Čavajda (Greňo), 27. Fillo (Čavajda)

/stav série: 1:0/

Duel začali aktívnejšie domáci, dostali sa do niekoľkých nádejných príležitostí, ale vedenie z toho nebolo. Premárnené príležitosti ich mrzeli v závere prvej časti, keď súper dvoma rýchlymi gólmi odskočil.

V druhej časti sa domáci pomalšie rozbiehali, ale paradoxne sa im podarilo znížiť, keď sa po dobýjaní bránky súpera z tesnej blízkosti presadil Válek. Domácich tento gól nakopol, zvýšili obrátky a vyrovnanie viselo vo vzduchu. Lenže práve vtedy stačila malá nepozornosť a obhajca prvenstva trestal po presnej strele Filla a do šatní išiel opäť s dvojgólovým vedením.

V záverečnej tretine to dlho bolo o bezvýslednom snažení sa domácich. Snaha sa im uprieť nedala, ale pomaly sa na ich hokejky vkrádala nervozita. Tú z domácich dokázal zhodiť jeden z najskúsenejších hráčov Krajsa, ktorý prekonal hosťujúceho gólmana a znížil na jediný gól. Domáci ešte viac zvýšili aktivitu, hostia sa zväčša snažili iba vyhadzovať loptičky. Napriek tomu sa dostali k jednému samostatnému nájazdu, pri ktorom sa vyznamenal brankár Kučera. Tento zákrok sa v samom závere ukázal ešte dôležitejší, keď sa po obrovskom tlaku dokázali domáci 38 sekúnd pred koncom zásluhou Miklíka vyrovnali a vynútili si predĺženie.

V nadstavenom čase domáci jednoznačne dominovali, vytvorili si niekoľko gólových príležitostí a dokonca aj strelili gól, ktorý však rozhodcovia neuznali, keďže už skôr bola prerušená hra. Keď sa už schyľovalo k samostatným nájazdom, presadil sa ďalší skúený hokejista v domácom drese Patinka a rozhodol o prvom semifinálovom súboji.

Druhý duel sa odohrá už v nedeľu 28. apríla opäť o 13.00 h v Bit-Mat aréne.

Hlas po zápase:

Michal Salajka, obranca Skalice (pre hokejbal.sk): "Ako vždy sme nezačali dobre a dovolili sme, aby hostia ovládli hru u nás na ihrisku, čo sa nemôže stávať. Preto sme po dvoch tretinách prehrávali o dva góly. Po slovách od Milana Rampáčka po druhej tretine sme konečne začali hrať tretiu tretinu našu hru a tá priniesla ovocie a vyrovnali sme. V predĺžení sme už boli lepší a preto sme dali aj rozhodujúci viťazný gól a vedieme v sérii. No zajtra musíme našu hru zlepšiť ak chceme byť aj v druhom zápase úspešní, lebo súper hrá veľmi dobre."

Rate this item
(0 votes)
Last modified on sobota, 27 apríl 2019 18:34

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.