V Šajdíkoch aj v Skalici úradoval alkohol za volantom

V Šajdíkoch aj v Skalici úradoval alkohol za volantom

V Šajdíkoch aj v Skalici úradoval alkohol za volantom Polícia SR

Hneď po Novom roku polícia zistila alkohol za volantom zistili 15 vodičom a 6 cyklistom. NaZahori.sk informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Z toho 8 vodičom namerala alkohol nad jedno promile a rok 2020 začnú v trestnom registri s úmyselným trestným činom. „Vodiča v obci Šajdíkové Humence sme zastavili, keď si veselo jazdil po dedine a v dychu mal viac ako 2 promile alkoholu v dychu,“ informovala Linkešová.

Na svoju jazdu bude určite spomínať aj 32-ročná Skaličanka. S autom Škoda Fábia sa rozhodla v skorých ranných hodinách cúvať. „Nejako jej to nevyšlo a cúvanie ukončila potom, čo ju zabrzdili plechy na aute BMW. Cúvanie vzdala a presunula sa iné miesto. Spokojná sama so sebou vystúpila a išla domov. Policajti ju vzápätí podrobili dychovej skúške, pri ktorej jej namerali 2,79 promile alkoholu v dychu,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa.

V oboch prípadoch polícia osoby obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a na verdikt súdu si počkali v cele policajného zaistenia. Zákon stanovuje v týchto prípadoch trest odňatia slobody až na jeden rok.

Polícia upozorňuje, že ak chcete popíjať, na svoje super schopnosti za volantom radšej zabudnite. Realita po nehode býva potom nekompromisná. Jazdite s rozumom!

Rate this item
(0 votes)
Last modified on streda, 08 január 2020 15:36

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.