Skalická fakultná nemocnica preinvestuje 4,2 milióna eur

Skalická fakultná nemocnica preinvestuje 4,2 milióna eur

Skalická fakultná nemocnica preinvestuje 4,2 milióna eur FB

Vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Skalici a.s. (FNsP) dobieha  v tomto období, čo sa týka ďalšieho rozvoja nemocnice, realizácia projektov z európskych fondov. NaZahori.sk  o tom informoval Ivan Medlen, ekonomicko-technický námestník FNsP Skalica.

"Na prelome rokov 2017 a 2018 sme podpisovali o nenávratnom finančnom príspevku. Celková suma z príspevku 4,2 milióna je zhruba rozdelená na polovicu, keď jedna časť bola určená na stavebné a rekonštrukčné práce.  Časť nákladov na stavebné práce sú určené na ambulantnú onkológiu, na ktorej sú práce približne v jednej tretine a druhá stavba sa týka rekonštrukcie čistých priestorov na gynekologicko-pôrodníckom oddelení. To predstavujú operačné, zákrokové a pôrodné sály. Táto stavba je tesne pred dokončením a predpokladáme, že vo februári a alebo v marci prejde stavba kolaudáciou," spresnil námestník Medlen

Druhú časť investícií tvoria financie, ktoré sú určené do zdravotnej techniky. Pri verejnom obstarávaní ide predovšetkým o obnovenie zastaranej techniky.

„Momentálne nám bežia verejné obstarávania. Jedno je už ukončené a ďalšie štyri nás čakajú. V súčasnosti sa obstaráva laboratórna technika pre oddelenie klinickej biológie a hematológie. Pri verejnom obstarávaní ide predovšetkým o obnovenie zastaranej techniky," povedal Medlen.

Skalická nemocnica plánuje v tomto roku predovšetkým odborný rozvoj neurologického oddelenia.

 „Čo sa týka úplných noviniek, pre rok 2020 plánujeme predovšetkým odborný rozvoj neurologického oddelenia, ktoré sa zameriava na cievne mozgové príhody a dosiahlo už aj niekoľko úspechov v tomto odbore na medzinárodnom poli," doplnil k plánom na rok 2020 námestník.

 Modernizácia infraštruktúry nemocnice Skalica za 242-tisíc eur bez DPH

Fakultná nemocnica s poliklinikou Skalica, a.s. ako verejný obstarávateľ vyhlásila verejné obstarávanie na: Modernizácia infraštruktúry nemocnice Skalica - zdravotnícka technika č. 4.

Oznámenie o verejnom obstarávaní vyšlo vo vestníku 1518 - MST č. 9/2020 - 15.01.2020. Informuje o tom Úrad pre verejné obstarávanie UVO na www.uvo.gov.sk.

VIAC TU: http://www.nazahori.sk/index.php/skalica/item/3008-modernizacia-infrastruktury-nemocnice-skalica-za-242-tisic-eur-bez-dph

Rate this item
(0 votes)
Last modified on utorok, 28 január 2020 11:23

Skalica - Kalendár akcií

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Skalica - Najbližšie akcie

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

NAJČÍTANEJŠIE

Error: No articles to display

NAJČÍTANEJŠIE MOR

Error: No articles to display

Nazahori.sk používa cookies
Táto stránka používa súbory cookies. Ak budete pokračovať v prehliadaní tejto stránky, súhlasíte s ich používaním.